Jste zde

Dopravní omezení a objízdné trasy

Pro zdárné uskutečnění rekonstrukce ulice Masarykova jsou bohužel potřeba následující dopravní omezení a objízdné trasy:

Etapa I:

Kanalizace (úsek 1): mapa
Úplná uzavírka ul. Masarykovy v úseku od. křižovatky od ul. Husovy po cca č. p. 392.
Objízdná trasa z Přízřenic bude vedena po ul. Moravanské a Brněnské. Objízdná trasa od OC Olympia vedena po II/152, rampě I/52, ul. Brněnské a Moravanské. Doprava z náměstí Svobody a z ul. Husovy bude rovněž svedena na objízdné trasy.

Kanalizace a vodovod (úsek 2): mapa
Částečná uzavírka ul. Masarykovy v křižovatce s ul. Benešova – provoz bude řízen semafory. Ul. Benešova v této etapě nebude směrem k náměstí Svobody průjezdná – objízdná trasa povede ul. Hybešova, Rybníček, Havlíčkova.

Etapa II:
Vodovod (úsek 2): mapa
Jednosměrná uzavírka ul. Masarykovy od nám. Svobody po křižovatku s ul. Husova. Ul. Masarykova bude průjezdná ve směru na Přízřenice. Ve směru od Přízřenic bude objízdná trasa vedena po ul. Husově, Nádražní a Benešově.

Kanalizace (úsek 1): mapa
Částečná uzavírka ul. Masarykova od ul. Husova po konec úseku stavby ve směru na Přízřenice. Provoz bude řízen semafory. Semaforové úseky o délce v rozmezí max. 30 – 100 m.

Etapa III:

Kanalizace a vodovod (úsek 1) mapa
Částečná uzavírka ul. Masarykova od ul. Husova po konec úseku stavby ve směru na Přízřenice. Provoz bude řízen semafory. Semaforové úseky o délce v rozmezí 30 – 100m max.

Vodovod a rekonstrukce vozovky (úsek 2) mapa
Úplná uzavírka ul. Masarykovy od nám. Svobody po křižovatku s ul. Husova. Objízdná trasa od Přízřenic bude vedena po ul. Husově, Nádražní, Benešově a Rybníček. V opačném směru po ul. Benešova, Nádražní a Husova.

Etapa IV:
Vodovod a rekonstrukce vozovky (úsek 1) mapa
Úplná uzavírka ul. Masarykovy od křižovatky s ul. Husova po konec úseku. Objízdná trasa bude vedena po ul. Moravanské, Brněnské, Nádražní a Husově.

Přesný časový harmonogram jednotlivých uzavírek a stavebních prací zatím ještě není znám – vzejde až z výběrových řízení na zhotovitele.