Jste zde

Pravidelné hlášení 8.9.2014

Upozornění vlastníkům či uživatelům nemovitosti  na odstranění nebo ořez dřevin ohrožující bezpečný  a spolehlivý provoz elektrického zařízení. Odstranění a ořez dřevin proveďte v termínu do konce tohoto roku.  Práce při kterých by mohl být ohrožena bezpečnost osob, technický stav vedení či jeho provoz může být prováděna pouze se souhlasem společnost E.ON Česká republika. Bližší informace na tel. čísle 724 325 905. Pro kácení dřevin, kde to legislativa vyžaduje je nutností zajistit písemné povolení městského úřadu Modřice.

Drůbežárna Prace bude ve   středu 10.9.  v 8:30 hod. u městského úřadu Modřice prodávat : kuřice všech barev, stáří 19 - 24 týdnů, cena 160 - 170 Kč/ks, roční slepice, cena 80 Kč/ks, brojlerová kuřata, stáří 2 - 4 týdnů, cena 25 - 45 Kč/ks, káčata brojlerová, stáří 2-5 týdnů, cena 45-75 Kč/ks, krůty, stáří 6-13 týdnů, cena 180-290 Kč/ks jateční kačeny, cena 190 Kč/ks chovné kohouty krmivo pro drůbež a králíky dále pak vykupovat králičí kůže, cena až 15 Kč za kůži.

Mateřské centrum Doma v Brně- Chrlicích pro vás připravilo řadu zájmových kroužků pro děti i dospělé. A to: hudební kroužky, výtvarné, taneční, cvičení, výuku cizích jazyků, sebeobranu, hru na hudební nástroje a další. Kroužky začnou běžet od 8.září !!! Nyní je možno se přihlašovat. Zajistěte zábavu sobě i dětem na podzimní plískanice i zimní dlouhé večery! Pro více informací navštivte www.mcdoma.cz.

Dále jsme na středu 17.září od 17 hodin pro děti od dvou let připravili interaktivní pohádku „Pravěký kmen“ Zuzany Skálové. Bližší informace a informace o vstupenkách na www.mcdoma.cz

Mateřské centrum nabízí také službu hlídání dětí a dětskou hernu. Více informací na www.mcdoma.cz

Těšíme se na vás!

Srdečně Vás zveme na ,, Dětské odpoledne‘‘

Zábava pro celou rodinu. Přijďte za námi strávit příjemné odpoledne plné zábavných her pro děti a informací pro dospěláky.

Co jsme pro děti připravili?

  • jízdu na ponících
  • skákací hrad
  • malování na obličej
  • sladké překvapení

Nezapomínáme také na dospělé. Zájemci z řad občanů se mohou zapojit do soutěže o zajímavé ceny.

Těšíme se na Vás tuto středu 10. září od 15. hodiny ve vnitrobloku na ulici Husova na hřišti ,,na Žabě