Jste zde

Pravidelné hlášení 3.9.2014

Nohejbalový oddíl TJ Sokol Modřice si vás v sobotu 6. září dovoluje pozvat od 14-ti hodin na 1. semifinálové utkání extraligy v nohejbale. Náš tým přivítá celek ze Vsetína v jehož řadách vidíte mnohonásobné mistry světa i Evropy slovenské reprezentanty Patrika Peruna a Jána Brutovského a další kvalitní hráče. V domácím týmu pak nastoupí osvědčená sestava v čele s kapitánem Radkem Pelikánem a na lavičce samozřejmě bude sedět trenér Petr Gulda. Náš tým potřebuje vaši podporu, a tak prosíme přijďte v co nejhojnějším počtu !!!

Sběrný dvůr Modřice bude ve dnech od středy 3.9. do soboty 6.9. 2014 uzavřen.

Upozornění vlastníkům či uživatelům nemovitosti  na odstranění nebo ořez dřevin ohrožující bezpečný  a spolehlivý provoz elektrického zařízení. Odstranění a ořez dřevin proveďte v termínu do konce tohoto roku.  Práce při kterých by mohl být ohrožena bezpečnost osob, technický stav vedení či jeho provoz může být prováděna pouze se souhlasem společnost E.ON Česká republika. Bližší informace na tel. čísle 724 325 905. Pro kácení dřevin, kde to legislativa vyžaduje je nutností zajistit písemné povolení městského úřadu Modřice.

Drůbežárna Prace bude ve   středu 10.9.  v 8:30 hod. u městského úřadu Modřice prodávat : kuřice všech barev, stáří 19 - 24 týdnů, cena 160 - 170 Kč/ks, roční slepice, cena 80 Kč/ks, brojlerová kuřata, stáří 2 - 4 týdnů, cena 25 - 45 Kč/ks, káčata brojlerová, stáří 2-5 týdnů, cena 45-75 Kč/ks, krůty, stáří 6-13 týdnů, cena 180-290 Kč/ks jateční kačeny, cena 190 Kč/ks chovné kohouty krmivo pro drůbež a králíky dále pak vykupovat králičí kůže, cena až 15 Kč za kůži.

Mateřské centrum Doma v Brně- Chrlicích pro vás připravilo řadu zájmových kroužků pro děti i dospělé. A to: hudební kroužky, výtvarné, taneční, cvičení, výuku cizích jazyků, sebeobranu, hru na hudební nástroje a další. Kroužky začnou běžet od 8.září !!! Nyní je možno se přihlašovat. Zajistěte zábavu sobě i dětem na podzimní plískanice i zimní dlouhé večery! Pro více informací navštivte www.mcdoma.cz.

Dále jsme na středu 17.září od 17 hodin pro děti od dvou let připravili interaktivní pohádku „Pravěký kmen“ Zuzany Skálové. Bližší informace a informace o vstupenkách na www.mcdoma.cz

Mateřské centrum nabízí také službu hlídání dětí a dětskou hernu. Více informací na www.mcdoma.cz

Těšíme se na vás!

Hrad  v Dolních Kounicích vás tuto sobotu 6.9. srdečně zve na bohatý dětský den v rámci HRADNÍCH RADOVÁNEK, které budou probíhat od 11,00 hodin po celý den. Připravena jsou pro děti zábavná stanoviště a zábavné hry, stezka bílé paní, karneval s hradní bílou paní, malování na obličej, kreativní dílničky, turnaj o ruku princezny Brunhildy, šermířská škola, kovář s kovářským řemeslem a  rytířský turnaj na koních.  

Čeká Vás skvělá zábava a dobré občerstvení po celý den.

Pamatujte tuto sobotu na hradě v Dolních Kounicích jste vítání na akci pro celou rodinu!

A večer je na hradě od 20,00 hodin diskotéka!!!