Jste zde

Pravidelné hlášení 31.10.2022

Městský úřad Modřice přijme do pracovního poměru asistenta/asistentku starosty pro vedení agendy a řízení sekretariátu starosty města s nástupem 01.01.2023, případně dle domluvy. Požadavky: minimálně středoškolské vzdělání s maturitou, zkušenosti z administrativy, dobrá počítačová gramotnost, komunikační schopnosti, praxe ve veřejné správě vítána. Lhůta k podání přihlášky je 04.11.2022 do 12:00. Přihláška musí obsahovat: strukturovaný profesní životopis, výpis z evidence Rejstříku trestů (ne starší než 3 měsíce), ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání. Vzor přihlášky a informace k výběrovému řízení najdete na webových stránkách města Modřice. V případě zájmu Vám bližší informace sdělí: Bc. Martina Vojtová, personalistka, tel. 774 002 172, e-mail: martina.vojtova@mesto-modrice.cz.

Prosíme občany, aby provedli kontrolu čipů na zadní straně všech nádob na odpad, které mají u své nemovitosti. V případě, že nádoba kód nemá, vyzvedněte si jej na recepci MÚ Modřice.

Zveme děti a rodiče na Večer rozsvícených lampiček, který se koná 3. 11. 2022 od 18 hodin. Sraz je v areálu ZŠ Benešova. Průvod půjde městem na nám. Svobody, kde bude na děti čekat sladká odměna, teplý čaj a ohňostroj.

V úterý 1.listopadu se od 16:30 h v Městské hale Modřice střetne Městský nohejbalový klub Modřice v přátelském utkání s reprezentačním týmem Jižní Koreje. Součástí programu je také exhibice v korejském národním sportu Jokgu. Vstup zdarma.

Město Modřice zve občany na Koš martinských vín, který se bude konat 12.11.2022 od 17 do 20 hodin ve dvoře radnice, nám. Svobody 93. Prosím, věnujte pozornost změně místa konání akce, v letošním roce můžete ochutnat svatomartinská vína i výbornou domácí zabijačku ve dvoře Městského úřadu. 

KOMERČNÍ HLÁŠENÍ:

Drůbežárna Prace bude ve středu 2. 11. v 8:15 hod. v Modřicích na nám. Svobody prodávat: mladé kuřice a kohouty za 230 Kč, roční slepice za 120 Kč, krmivo pro drůbež a králíky a vitamínové doplňky. Dále bude vykupovat králičí kožky po 15 Kč/ks.