Jste zde

Pravidelné hlášení 29.04.2020

Milí čtenáři, od pondělí 27. 4. 2020 je knihovna otevřena již ve své původní výpůjční době. Prozatím bude sloužit pouze k půjčování a vracení knih. Více informací naleznete na webových stránkách města Modřic nebo na facebooku Městské knihovny Modřice. 

Oznamujeme, že od pondělí 4.5.2020 bude na poště v Olympii i na poště Modřice, ul. Masarykova zpátky standartní otevírací doba. 

Vážení rodiče, zveme vás srdečnězápisu do Mateřské školy Modřice, který se koná v pondělí 4. května od 7.00 do 17.00 hodin. Provoz školky bude zahájen od 1. června. Další organizační informace si přečtěte na webových stránkách školy: www.msmodrice.cz. 

Oznamujeme občanům, že v týdnu od 4. do 7. května 2020 začíná probíhat rekonstrukce chodníku na ulici Brněnská. Dbejte zvýšené opatrnosti a dodržujte dopravní značení. Děkujeme.

Mlékomat byl z modřického nám. Svobody pro jeho nízkou využitelnost odstraněn.

KOMERČNÍ HLÁŠENÍ: 

Drůbežárna Prace bude v sobotu 2.5. v Modřicích na nám. Svobody v 8:15 hod. prodávat: mladé kuřice a chovné kohouty, roční slepice, brojlerová kuřata, káčata, housata, husokačeny a krůty, krmivo pro drůbež a králíky a vitamínové doplňky. Dále pak bude vykupovat králičí kožky po 5 Kč/ks.