Jste zde

Pravidelné hlášení 27.09.2023

 

Město Modřice Vám sděluje, že od 2.10.2023 bude zahájeno provádění Přeložky plynu v části ulice Střední, v prostoru od křižovatky Střední a Mayerova směrem ke spojovacímu chodníku ulice Střední a Prusinovského (od RD číslo popisné 1049 po RD číslo popisné 804). Z tohoto důvodu Vás žádáme abyste respektovali dopravní značení v této lokalitě a v době od 7:00 do 17:00 hodin v daném prostoru neparkovali!

V sobotu 30. 9. 2023 končí hlasování 3. kola fotosoutěže. Na úvodní straně webových stránek města je okno fotosoutěž, které vás provede výběrem soutěžních fotografií. Zapojte se do hlasování a pomozte vybrat nejkrásnější momenty z našeho města.    

Městský úřad Modřice přijme do pracovního poměru asistenta/asistentku starosty pro vedení agendy a řízení sekretariátu starosty města s nástupem 01.11.2023, případně dle domluvy. Požadavky: minimálně středoškolské vzdělání s maturitou, zkušenosti z administrativy, dobrá počítačová gramotnost, komunikační schopnosti, praxe ve veřejné správě vítána. Lhůta k podání přihlášky je 11.10.2023 do 12:00. Přihláška musí obsahovat: strukturovaný profesní životopis, výpis z evidence Rejstříku trestů (ne starší než 3 měsíce), ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání. Vzor přihlášky a informace k výběrovému řízení najdete na webových stránkách města Modřic. V případě zájmu Vám bližší informace sdělí: personalistka, Martina Vojtová, tel. 774 002 172, e-mail: martina.vojtova@mesto-modrice.cz.

Vážení občané, dovolujeme si vás pozvat na setkání s odborníky ze Správy železnic, kteří nám přijedou představit podobu vysokorychlostní tratě v našem kraji. Setkání je veřejné a proběhne v úterý 3. října 2023 v 17 hodin v zasedací místnosti městského úřadu. Pro zájemce bude před prezentací od 14 hodin přistaveno na náměstí Svobody mobilní informační centrum, které můžete navštívit a využít tak možnosti se na cokoliv zeptat.

Ve středu 4. října bude Oblastní charita Rajhrad pořádat tradiční sbírku Koláč pro hospic. Váš dobrovolný příspěvek pomůže rajhradskému lůžkovému i mobilnímu hospici opatřit zdravotnické pomůcky a další potřebné vybavení, díky kterému se u nás pacienti cítí komfortně a v bezpečí. Za svoji štědrost se odměňte sladkým koláčem, který dostanete u charitního stánku na náměstí Svobody v Modřicích v čase 7:00–16:00. Oblastní charita Rajhrad děkuje za Vaši podporu. 

Městská policie Modřice zve občany na oslavu 30 let od založení Městské policie Modřice, která se bude konat 1. 10. 2023 od 14 do 18 hodin v areálu SDH Modřice, ul. Hybešova 596. Na akci se představí MP Modřice, SDH Modřice, PČR, HZS ČR, Zdrav. záchranná služba Jmk, Celní správa ČR, Myslivecké sdružení Modřice. Pro děti je připraven skákací hrad, malování na obličej a fotokoutek. Občerstvení je zajištěno.