Jste zde

Pravidelné hlášení 20.10.2014

V pondělí 20. října 2014 se uskuteční SBÍRKA POUŽITÉHO OŠACENÍ, pořádaná Diakonií Broumov. V průběhu otevírací doby Městského úřadu můžete nosit oblečení, obuv, lůžkoviny, hračky, knihy, domácí potřeby na recepci Městského úřadu.
Věci prosím zabalte do igelitových pytlů či krabic, aby se nepoškodily transportem. 
Bližší informace vám rádi upřesníme na tel. čísle: 537 001 017, 774 007 710 u p. Ventrubové
Přijďte podpořit dobrou věc! 

 

Byla nalezena průkazka dopravního podniku města Brna, kdo jí ztratil nechť se přihlásí na městském úřadě Modřice, tel: 537 001 011.

Město Modřice zve všechny příznivce hudebních zážitků na 72. komorní koncert na radnici.
Po svých vystoupeních v Oxfordu a v Londýně ve Velké Británii na našem koncertě zahraje významná pianistka Lucie Czajkowská preludia Clauda Debussyho a scherzo Bély Bartóka.
Ve druhé části pak Pravoslavný církevní sbor z Brna pod vedením Jaroslava Černockého zazpívá pravoslavné chrámové písně Koncert se koná v sále na radnici ve středu 22. října v 19 hodin,vstupné je dobrovolné.

Hotel Gregor ve spolupráci s městem Modřice pořádá dne 29. 10. 2014  

VEČER ROZSVÍCENÝCH LAMPIČEK

Sejdeme se u Sokolovny v 18.00 hodin.
Po rozsvícení lampionků půjdeme ulicí Benešova, Komenského, Husova, Poděbradova na náměstí Svobody, kde na děti bude čekat sladká odměna, teplý čaj a ohňostroj.

Upozornění vlastníkům či uživatelům nemovitosti na odstranění nebo ořez dřevin ohrožující bezpečný  a spolehlivý provoz elektrického zařízení. Odstranění a ořez dřevin proveďte v termínu do konce tohoto roku.  Práce při kterých by mohl být ohrožena bezpečnost osob, technický stav vedení či jeho provoz může být prováděna pouze se souhlasem společnost E.ON Česká republika. Bližší informace na tel. čísle 724 325 905. Pro kácení dřevin, kde to legislativa vyžaduje je nutností zajistit písemné povolení městského úřadu Modřice.

 

Nábytek Mikulík Vranovice přijme do pracovního poměru tyto profese:

  1. TRUHLÁŘE pro výrobu nábytku
  2. SKLADNÍKA

Nabízíme: zázemí stabilního zaměstnavatele, zaměstnanecké benefity a další zaměstnanecké výhody.

Nástup možný ihned.

Žádost o místo možno zaslat na e-mail: vyroba@nabytek-mikulik.cz nebo obchod@nabytek-mikulik.cz 

Termín osobního pohovoru nutné předem dohodnout na tel.: 773 626 908 nebo 774 908 168.