Jste zde

Pravidelné hlášení 20.02.2017

Týdenní svoz biopopelnic (ve čtvrtek) a svoz kontejnerů u fotbalového hřiště (1x za 14 dní) bude probíhat od března podle letního režimu a to do konce listopadu 2017. 

Městská knihovna v Modřicích vás zve 23. 2. 2017 v 17 hodin do klubovny nad knihovnou na cestovatelskou besedu Jiřího Máry "Španělsko a Portugalsko".

Jedenáctý dobročinný bazárek na podporu Záchranné stanice dravců v Rajhradě proběhne v neděli 2. dubna 2017 od 14:00 do 18:00 hodin v rajhradské sokolovně. Příjem věcí se bude konat v rajhradské sokolovně v sobotu 1. dubna 2017 od 16:00 do 19:00 hodin. Do bazárku k prodeji je možné přinést: kuchyňské potřeby, bytové doplňky, módní doplňky, hračky, hry, ruční nářadí, sportovní potřeby, knížky, vlnu na pletení, vyšívací bavlnky, zbytky látek a jiné drobnosti.

Firma Kovolit, a.s. se sídlem v Modřicích nabízí pracovní uplatnění na pozici OPERÁTORKA / OPERÁTOR CNC obráběcích center. Společnost nabízí stabilní práci v tradiční české firmě a po zapracování mzdu až 23 000 korun. Práce je vhodná pro ženy i muže, požadujeme manuální zručnost, pečlivost a spolehlivost.
Více informací získáte na webu www.kovolit.cz nebo na personálním oddělení u paní Dofkové.

Obec Ořechov vyhlašuje záměr na pronájem obecní restaurace s účinností od 1. května 2017. Nově zrekonstruovaná restaurace s předzahrádkou se nachází u fotbalového hřiště na ulici Tolarova 764/1 v Ořechově. Pronajímané prostory budou napojeny na samostatné odběrné místo elektrické energie, plynu, vody a plně vybaveny novým zařízením. Případní zájemci o výše uvedený pronájem si mohou prostory prohlédnout dne 20. února 2017 v 15 hodin. Bližší podmínky pronájmu restaurace získáte na www.orechovubrna.cz.         

U rybníků v severní části Modřic byly nalezeny dva klíče na šňůrce s nápisem Lois. Majitel si je může vyzvednout na recepci MÚ Modřice.