Jste zde

Pravidelné hlášení - 19.6.2013

Tento týden v sobotu dne 22.června se uskuteční v areálu pod kaštany Středověký den a bitva Modřice. Zahájení akce bude ve 13 hodin. Programem Vás bude provázet (jako již tradičně) Libor Olšan. Akci pořádá město Modřice a občerstvení zajišťuje Sbor dobrovolných hasičů. Vstupné je 80,- Kč za dospělou osobu a 40,- Kč za dítě. Bližší informace na stránkách města Modřice nebo na www.carpediem.goo.cz.    

Stárci Svatováclavských hodů zvou mladé k rozšíření našich řad. Příjďte na první informativní schůzku, která se bude konat ve čtvrtek 20.6. v 19:00 v zasedacím sále na radnici.

Na recepci Městského úřadu jsou zdarma lístky na Mistrovství světa ve volejbale juniorek, které se bude konat od 21.6. do 30.6.2013 v Kajot aréně. Lístek lze uplatnit na jakékoliv utkání.

Z důvodu plánovaných prací na zařízení distribuční soustavy – rekonstrukcí, oprav, údržbových a revizních prací – bude přerušena dodávka elektrické energie: dne 24.6.2013 od 7:00 do 16:30 hod. v odběratelském místě TS9179 Modřice STIHL, vypnutí se netýká domácností.

Restaurace Cihelna si Vás dovoluje pozvat na Country zábavu se skupinou Sedlo. Zábava se koná v pátek 21.6.2013 a začátek je ve 20:00. Příjdte k nám na dobrou večeři, pobavit se a  zatančit si s přáteli. K dispozici je nekuřácký salónek, na baru Rum s Colou za 35,- Kč,nově na Vás čeká pivní speciál. Vstupné je 60,- Kč, rezervaci můžete provést na tel. 774 422 113 na ulici Brněnská 404, Modřice.

Vážení občané,hrad a zámek Dolní Kounice vás tuto sobotu 22.6. srdečně zve na HRADNÍ RADOVÁNKY, které budou probíhat od 11,00 hodin po celý den. Připravena jsou pro vás opět zábavná a soutěžní stanoviště, malování na obličej, kreativní dílničky, divadelní představení, ukázky kovářského řemesla, výstavy obrazů, dobré občerstvení a celý den skvělá atmosféra. POZOR TENTOKRÁT NA HRADĚ BUDE UKÁZKA I HISTORICKÉ VOJENSKÉ TECHNIKY Z DRUHÉ SVĚTOVÉ VÁLKY !!!!!Pamatujte tuto sobotu na hradě v Dolních Kounicích jste vítání na akci pro celou rodinu! A večer od 20 hodin diskotéka !!!! Více na www.zamekkounice.cz

„Přijměte pozvání k průvodu „Odvahu k životu“, který se uskuteční v Brně ve středu 26. června od 17 hodin. Průvod vychází z křižovatky ulic Bašty a Masarykova (poblíž Hlavnímu nádraží). Cílem pochodu je nabídnutí informací o možnostech řešení nečekaného těhotenství a poukázání na to, že jsou zde lidé přesvědčeni o možnosti lepší cesty, než je umělý potrat. Více informací na prolife.cz.“