Jste zde

Pravidelné hlášení 19.06.2019

Tuto sobotu 22.6. se od 13 hodin bude konat v areálu Pod Kaštany zábavné odpoledne pro děti i dospělé. Těšit se můžete na řemeslnické dílny, jarmark, středověkou bitvu, šermířské turnaje, módní přehlídku nebo loutkové divadlo. K vidění budou krajty nebo vystoupení sokolníka. Pro děti je připravena šermířská aréna.

Sběrný dvůr Modřice bude příští týden od středy 26.6. do pátku 28.6. ze zdravotních důvodů uzavřen. Děkujeme za pochopení. 

KOMERČNÍ HLÁŠENÍ:

Společnost Adoco s.r.o. Vás zve na výprodejové dny, které se budou konat v pátek 21. června od 9 do 17 hodin a v sobotu 22. června od 8 do 12 hodin. Prodejna se nachází na ulici Družstevní 729 v Ořechově. Vyprodávat se bude dětský, dámský a pánský textil za likvidační ceny.

Drůbežárna Prace bude v úterý 25.6. v 8:15 hod. na nám. Svobody v Modřicích prodávat: kuřice všech barev, chovné kohouty, roční slepice, krůty, káčata, husokačeny mulard, jatečné kachny o váze 3,5-4 kg, krmivo pro nosnice a králíky a vitamínové doplňky. Dále pak bude vykupovat králičí kožky po 5 Kč/ks.