Jste zde

Pravidelné hlášení 18.9.2013

 

E.ON Česká republika žádá vlastníky či uživatele nemovitostí pozemků o odstranění nebo ořez dřevin ohrožujících bezpečný a spolehlivý provoz elektrického distribučního zařízení. Práce, při kterých by mohla být ohrožena bezpečnost osob, technický stav vedení nebo jeho provoz, může být proveden pouze se souhlasem společnosti E.ON Česká republika. Odstranění a ořez dřevin, prosíme proveďte v termínu do konce tohoto roku.
Bližší informace vám poskytneme na telefonním čísle: 840 111 333. Pro kácení dřevin je nutno si zajistit písemné povolení orgánu ochrany přírody. Více informací na vývěsní tabuli města Modřice.

Upozornění pro děti, rodiče, prarodiče a jejich kamarády.
Kaštánkové veselí 2013, které proběhne tuto sobotu od 15 hodin, se nebude konat v areálu Pod Kaštany, ale bude se konat ve vestibulu ZŠ Modřice, na ulici Benešova

Centrum zdraví s regenerací Bašty 8, Brno Vás srdečně zve do nově otevřeného kurzu KROTITELÉ TUKŮ. Jde o tříměsíční kurz, který začíná 1.října.Zapojte se do soutěže v regulaci váhy a dosáhnete Vašich stanovených cílů. Můžete vyhrát dokonce i peníze v hotovosti,pokud budete mezi úspěšnými účastníky soutěže. Během 12 týdenního kurzu získáte skupinovou podporu a povzbuzení, osobního výživového poradce, stravovací program zdarma a užitečné rady a informace o výživě. Počet účastníků je omezen, volejte ještě dnes a rezervujte si své místo do soutěže za pouhých 950 korun. Pro registraci nebo více informací volejte na tel.číslo 737929192.

Cukrárna a vinotéka U KULATÉ pořádá ve čtvrtek 19.9.2013 od 18:00 hodin  řízenou ochutnávku vín z vinařství Hort z Dobšic u Znojma. Cena 170,-Kč/os. Rezervace na tel.608 911 991 nebo na info@ukulate.cz

Společnost Adeco s.r.o. vás zve na zářijové výprodejové dny textilu, které se uskuteční v pátek 20. září od 9-17 hodin a v sobotu 21. září od 8-12 hodin. Prodávat se bude v prostorách firmy v bývalém areálu Agra na ulici Družstevní 729 v Ořechově.

U hřiště byl nalezen svazek klíčů, můžete si je vyzvednout v první patře na radnici města ve dveřích č. 13.