Jste zde

Pravidelné hlášení 18.08.2021

Ve dnech 27. a 28. 8. se v areálu Pod Kaštany bude konat od 20:30 hodin letní kino. V pátek se bude promítat francouzská komedie "Co jsme komu udělali?" a v sobotu česká komedie "Matky". Vstup na akci je podmíněn dodržováním platných protiepidemických opatření, které jsou uvedeny na stránkách města.

Na recepci MÚ Modřice jsou v úřední dny pondělí a středu k prodeji lístky na koncert skupiny Divokej Bill, který se bude konat 9. 9. 2021 v areálu Pod Kaštany v Modřicích. Cena vstupenky je 599,- Kč. 

Upozorňujeme občany, aby nereagovali na telefonické nabídky údajných zástupců firem, nabízejících výhodné ceny energií nebo změny dodavatelů a nesouhlasili s osobním setkáním. Buďte obezřetní a v žádném případě nic nepodepisujte.

Na 24. 8. jsou hlášeny dvě odstávky elektrické energie, a to od 8 do 16 hodin na ulici Brněnská od křižovatky s ulicí Benešovou po smyčku autobusů- konkrétní čísla popisná a orientační jsou zveřejněny na stránkách města Modřic, dále parcela č. K/1318 a odběr BVK a Kordis. Druhá odstávka je od 8 do 16:30 hodin v lokalitě od mostu přes řeku Bobrava až po ulici Pančochy. Dále ulice K Lesu, část ulice Evropská od mostu, Popovická, Bobravská, Brněnská, Pančochy, IDEA nábytek, čerpací stanice Tank ONO u sjezdu na Popovice a parcela č. 2485/31. Pro další informace volejte 800 225 577.  

V sobotu 21.8. a v neděli 22.8. proběhne v areálu Městské haly Modřice Mistrovství České republiky v nohejbale starších žáků dvojic a trojic. Každý den se hraje od 9,00 hodin s tím, že zápasy play-off začnou po obědě. Všechny diváky srdečně zve Městský nohejbalový klub Modřice.

KOMERČNÍ HLÁŠENÍ:

Nábytek Mikulík Vranovice hledá kolegy do různých odvětví firmy. Nabízí širokou nabídku volných pracovních míst, jak pro zkušené lidi, tak absolventy. Všem dají příležitost a zaučí. Pro bližší informace volejte p. Poláškové na telefonní číslo: 608 746 080