Jste zde

Pravidelné hlášení 18.01.2021

Informace k očkování seniorů nad 80 let proti covid-19Celostátní krizovou linku 1221 doplnila i bezplatná krajská linka 800 129 921, která je dostupná v pracovní dny od 8 do 16 hodin. K registraci můžete využít také webový portál registrace.mzcr.cz. Ti, kterým registraci neumožňuje zdravotní stav, ať požádají o asistenci např. své příbuzné. Prosíme, aby linku neblokovali lidé mladší 80 let.  

Vzhledem k aktuálním omezením koledníci letos nevyjdou do ulic Modřic, ale koleda zrušena není. Pokladničky Tříkrálové sbírky jsou umístěny do 24. ledna na městském úřadě, v obchodě s textilem paní Havlátové na ul. Havlíčkova a v Lékárně Grand Residence na Masarykové ulici, kam můžete své příspěvky dávat vždy v otevírací době. Více informací naleznete na www.trikralovasbirka.cz, na webových stránkách nebo facebooku města Modřic.

Odstávka elektrické energie je hlášena na 22.1.2021 od 8 do 15 hodin v oblasti ul. Prusinovského ve směru od ul. Havlíčkova po levé straně od č.p. 859 (to bude neomezeno) po ul. Dobrovského.

KOMERČNÍ HLÁŠENÍ:

Nábytek Mikulík Vranovice vyhlašuje výběrové řízení na pozici: ASISTENT-ASISTENTKA MALOOBCHODNÍHO PRODEJE NÁBYTKU. Jestli je pro Vás denní komunikace se zákazníkem zábavou, máte obchodního ducha a chcete se podílet na designu a interiéru v domovech, přihlaste se do výběrového řízení na e-mail: personalni@nabytek-mikulik.cz, popřípadě přes web www.nabytek-mikulik.cz / KARIÉRA. Další informace na tel.: 608 746 080 (p. Polášková).