Jste zde

Pravidelné hlášení 11.04.2022

Tento týden od 12.04. do 14.04. je matrika z technických důvodů UZAVŘENA. Děkujeme za pochopení.

V dubnu bude probíhat blokové čištění v Modřicích v termínech: dnes okruh 1 a 20.04. okruh 2. Seznam ulic spadajících do jednotlivých okruhů je zveřejněn na webových stránkách a FB města Modřic. 

Benefiční odpoledne pro Ukrajinu se bude konat v kostele sv. Gotharda v Modřicích 24. dubna od 15:30 hodin. Vstupné je dobrovolné. Výtěžek poputuje na sbírku Charita pro Ukrajinu, diecézní charita Rajhrad.

KOMERČNÍ HLÁŠENÍ:

Spolek velkoněmčických vinařů srdečně zve všechny milovníky vinného moku na další ročník NOCI OTEVŘENÝCH SKLEPŮ ve Velkých Němčicích v sobotu 23. dubna 2022 od 14 hodin. Občerstvení, cimbálová muzika i stanové městečko je připraveno. Sledujte facebook nebo webové stránky www.nocsklepu.cz.

Společnost zabývající se ostrahou hledá zaměstnance pro pracoviště v Brně-Slatině. Práce je vhodná i pro invalidní důchodce nebo osoby zdravotně znevýhodněné. Možnost práce na zkrácený úvazek. Kontakt p. Ostřížek, tel. 602 961 580

Nábytek Mikulík, Vranovice nabízí výrobní a administrativní profese s bonusem na dopravu. Informace na tel. 775 403 676, e-mailu: provoz.manager@nabytek-mikulik.cz nebo webových stránkách firmy v sekci kariéra.  

Společnost Dřevo Habrovany nabízí v jarní slevové akci k prodeji štípané palivové dřevo. Skladem tvrdé i měkké dřevo - v délce polínek 25, 33 a 50 cm. Doprava zajištěna až k Vám domů. Kontakt a objednávky na telefonním čísle: 739 572 972 nebo www.drevohabrovany.cz.

Kultura pod hvězdami, Vás srdečně zve na koncertní verze muzikálů Děti ráje, Rebelové, Procházka slavnými muzikály či jedinečného Draculu, které proběhnou v červnu, letos poprvé v Brně na biotopu v Komárově. Těšit se můžete na Sagvana Tofiho, Daniela Hůlku a další, více informací na www.kulturapodhvezdami.cz