Jste zde

Pravidelné hlášení 10.05.2021

Město Modřice obdrželo v omezeném množství respirátory a roušky pro občany v sociální tísni a důchodce. Jsou bezplatně k dispozici v úřední dny (pondělí a středa) na podatelně MÚ Modřice. Na stejném místě je možno si vyzvednout tašky na tříděný odpad.    

KOMERČNÍ HLÁŠENÍ:

Společnost Kollmorgen zabývající se výrobou elektromotorů a sídlící v Modřicích, nabírá do svých řad nové zaměstnance na pozice výrobní operátor, provozní elektrikář, výstupní kontrolor, materiálový vychystávač a další. Hledáme spolehlivé lidi se zkušenostmi ale i čerstvé absolventy. Pro více informací využijte email: zamestnani@kollmorgen.com nebo telefon 736 626 276.

Firma TOPENÁŘSKÝ SERVIS s.r.o. a společenství kominíků a topenářů bude provádět v Modřicích revize kotlů na tuhá paliva. Dále pak provádí revize, kontroly a čištění komínů a kontroly kotlů na plynná paliva. Termín revizí a kontrol se uskuteční v PÁTEK dne 14.5.2021. Cena za kontrolu a čištění komínu je 350 Kč, za kontrolu a čištění plynového kotle je od 350 Kč, za revizi kotle na tuhá paliva je 800 Kč. Zájemci se mohou objednat telefonicky na telefonním čísle: 608 748 989

Do reklamní agentury S PROMOTION s.r.o. sídlící zde v Modřicích přijmeme schopného řidiče, skladníka a technika v jedné osobě. Nabízíme možnost spolupráce na plný či zkrácený úvazek (HPP) nebo brigádně na dohodu. Nástup je možný od 20.5.2021. Pro více informací pište na email: daniela (podtržítko) vecerova (zavináč) spromotion (tečka) cz

Zveme Vás do nově vybudovaného speciálního zahradnictví - Exotická zahrada Přibice 500. Překrásná zahrada je plná desítek druhů palem, olivovníků, plodících fíkovníků, banánovníků, citrusů, kaki, juk, cykasů, strelicíí a spousty dalších exotických rostlin“. Najdete nás také na facebooku Exotická zahrada Přibice, kde máme mnoho fotografií. Otevřeno je ve všední dny od 10 do 17 hodin a každou sobotu od 9 do 13 hodin.