Jste zde

Pravidelné hlášení 08.06.2020

Zveme občany na 8. řádné veřejné zasedání Zastupitelstva města Modřic, které se koná dnes 8. 6. 2020 ve velké zasedací místnosti radnice nad obřadní síní od 18 hodin. Nadále platí zvýšená hygienická opatření, včetně nutnosti používat roušky. 

Sběrný dvůr Modřice bude v tomto týdnu UZAVŘEN ve středu 10. 6. do 12:30 hodin (odpoledne bude otevřeno) a ve čtvrtek 11. 6. po celý den.

V rámci areálu Městské haly Modřice je nově veřejnosti k dispozici volnočasové hřiště pro provozování sportovních aktivit, a to každý den v době od 8:00 do 20:00 hodin. Hřiště se nachází na místě zimního kluziště ve venkovním areálu. Vstup do něj je možný brankou z parkoviště. Je možno zde provozovat rekreační sportovní aktivity s vlastním sportovním vybavením nebo si jej zapůjčit na recepci Městské haly, kde můžete získat více informací. 

V sobotu 13. června se od 10 do 15 hodin uskuteční na hradní louce v Dolních Kounicích Hradní slavnosti s trhy POLOPRO. Přes 20 prodejců zde nabídne pestrou škálu lokálních výrobků. Návštěvníci budou mít možnost zúčastnit se prvních letošních prohlídek hradu s průvodcem. Na akci dodržujte zvýšená hygienická opatření.

KOMERČNÍ HLÁŠENÍ

Drůbežárna Prace bude v Modřicích na nám. Svobody ve čtvrtek 11.6. v 8:15 hod. prodávat: mladé kuřice, chovné kohouty, roční slepice, brojlerová kuřata, káčata, housata, husokačeny, krůty, krmivo pro drůbež a králíky a vitamínové doplňky. Dále pak bude vykupovat králičí kožky po 5 Kč/ks.

Společnost Dřevo Habrovany nabízí prodej štípaného palivového dřeva, tvrdého i měkkého, v délce polínek 25, 33 a 50 centimetrů s dopravou až k vám domů. Více informací a objednávky na telefonním čísle +420 739 572 972, www.drevohabrovany.cz