Jste zde

Pravidelné hlášení 06.03.2017

Dnes od 17 hodin bude zahájeno ve velké zasedací místnosti radnice veřejné zasedání ZMM. Občané jsou srdečně zváni.    

Provoz Městského úřadu je v týdnu od 13. 3. do 17. 3. omezen z důvodu čerpání dovolených. Případnou neodkladnou schůzku lze individuálně dohodnout telefonicky s kompetentním pracovníkem. Děkujeme za pochopení.

Týdenní svoz biopopelnic (ve čtvrtek) a svoz kontejnerů u fotbalového hřiště (1x za 14 dní v sudé pondělí) bude probíhat od začátku března podle letního režimu a to do konce listopadu 2017. 

Od středy 1. 3. do 8. 3.2017 bude probíhat odečet plynu. Týká se všech odběratelů a dodavatelů. 

Jedenáctý dobročinný bazárek na podporu Záchranné stanice dravců v Rajhradě proběhne v neděli 2. dubna 2017 od 14:00 do 18:00 hodin v rajhradské sokolovně. Příjem věcí se bude konat v rajhradské sokolovně v sobotu 1. dubna 2017 od 16:00 do 19:00 hodin. Do bazárku k prodeji je možné přinést: kuchyňské potřeby, bytové doplňky, módní doplňky, hračky, hry, ruční nářadí, sportovní potřeby, knížky, vlnu na pletení, vyšívací bavlnky, zbytky látek a jiné drobnosti.

Firma ADOSA a.s. představuje pro letošní rok  v provozovně Židlochovice širokou nabídku skútrů a motocyklů za zajímavé ceny. Najdete zde značky: Honda, YUKI, MP Korado a Motorro. Využijte doprodej vybraných modelů za loňské-výrazně nižší ceny. Březen začínáme akcí na malý motocykl YUKI Quick 50 za 17 990,-Kč. Samozřejmostí je 2 letá záruka, servis a prodej příslušenství. Více na našich webových stránkách www.adosa.cz.

Společnost IFE sídlící v Modřicích přijímá pracovníky do výroby a do skladu. IFE je německá strojírenská firma, která vyrábí dveře pro vlaky, tramvaje a metro do celého světa. Nabízí nadstandartní finanční ohodnocení od 20 000 korun měsíčně, bonusy a bohaté benefity. Nástup ihned. Více informací na telefonu: 724 140 140 a webových stránkách www.hrdinouvife.cz.    

Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský, zkušební stanice Chrlice, U Jezu 3, Modřice nabízí uplatnění na pracovní pozici: pěstitel plodin - 6. platová třída. Požadujeme: střední vzdělání s maturitou nebo výučním listem. Náplň práce: samostatné ošetřování rostlin, provádění sklizní plodin a jejich třídění, odběry vzorků a jejich rozbory, plnění dalších odborných úkolů dle pokynů. Nástup od 1. května 2017. Kontaktní osoba: Blanka Kremláčková, tel.: 737 267 239, email: blanka.kremlackova@ukzuz.cz  

Na ulici Husova byly nalezeny dětské zimní capáčky. Majitel si je může vyzvednout na recepci MÚ.