Jste zde

Pravidelné hlášení 05.06.2019

Sousedský blešák, kde můžete prodávat, vyměňovat nebo darovat, se koná dnes 5. června od 17 do 19 hodin před radnicí (případně ve dvoře radnice). Za nepříznivého počasí se akce nekoná. Bližší informace podá Ing. Chybíková, tel.: 724 767 000.  

Modřická chasa srdečně zve všechny mladé na první hodovou informační schůzku, která proběhne tento pátek 7. června v 18:30 hodin v klubovně nad knihovnou. Těšíme se na Vás. Za všechny stárky zve hlavní pár Sabina Dvořáková a Jiří Tománek. Pro více informací navštivte  naši facebookovou skupinu, kterou najdete pod názvem Modřická chasa.   

Zahradní slavnost Gymnázia Židlochovice se koná v pátek 7. června od 17 hodin v areálu školy. Je připraven bohatý program a bude odhalena pamětní deska na počest bývalého ředitele školy RNDr. Jiřího Kubeše.   

KOMERČNÍ HLÁŠENÍ:

Drůbežárna Prace bude v pátek 7.6. v 8:15 hod. na nám. Svobody v Modřicích prodávat: kuřice všech barev, chovné kohouty, roční slepice, brojlerová kuřata, káčata, housata, krůty, husokačeny mulard, jatečné kachny o váze 3,5-4 kg, krmivo pro nosnice a králíky a vitamínové doplňky. Dále pak bude vykupovat králičí kožky po 5 Kč/ks.

Máte poslední šanci nakoupit za výhodné ceny v prodejně firmy Nábytek Mikulík ve Vranovicích

Nábytek Mikulík Vranovice nabízí pracovní místa na pozicích: pomocný dělník ve výrobě a truhlář. Zájemci se mohou hlásit u p. Venkové tel.: 608 746 080 nebo na personalni@nabytek-mikulik.cz