Jste zde

Pravidelné hlášení 04.05.2022

Kolektiv stárků zve občany na Ženáčské hodykteré se konají tento víkend. V sobotu 7. 5. se od 17 hodin staví mája u Sokolovny. V neděli 8. 5. půjde od 9 hodin průvod městem, od 15:30 hod. začíná před radnicí vystoupení folklorního kroužku a potom se předává právo. Od 17:30 bude na sokolovně začínat hodová zábava. Celý den doprovází DH Vracovjáci. Kolotoče jsou přistaveny za hotelem Gregor.

Římskokatolická farnost pořádá v sobotu 7. 5. 2022 oslavu osmistého výročí první písemné zprávy o modřickém kostele POUŤ KE SV. GOTHARDOVI. Pouť bude zahájena ve 14 hodin mší v kostele, v 15 hodin naváže přednáška o historii a od 15:30 jste zváni k setkání v areálu fary. Občerstvení je zajištěno. 

Obec Sokolnice vyhlašuje veřejnou výzvu k přihlášení zájemců na pozici referent/ka na úseku územního plánování a stavebního řádu. Bližší informace naleznete na webu obce Sokolnice v rubrice Aktuality.

KOMERČNÍ HLÁŠENÍ: 

Kultura pod hvězdami, Vás srdečně zve na koncertní verze muzikálů Děti ráje, Rebelové, Procházka slavnými muzikály či jedinečného Draculu, které proběhnou v červnu, letos poprvé v Brně na biotopu v Komárově. Těšit se můžete na Sagvana Tofiho, Daniela Hůlku a další, více informací na www.kulturapodhvezdami.cz

Vodňanská drůbež a.s., Chrlická 522, Modřice přijme do hlavního pracovního poměru zaměstnance na pracovní pozice provozní zámečník, elektrikář, řezník-uzenář, dispečer/ka skladu, kontrolor/ka kvality. Požadujeme vzdělání v příslušném nebo příbuzném oboru, ochotu pracovat ve směnném provozu, zodpovědnost, praxe výhodou. Nabízíme zaměstnání ve stabilní společnosti, možnost zaškolení, zajímavé mzdové ohodnocení, 25 dnů dovolené, příspěvek na dopravu, na penzijní připojištění, zaměstnanecké benefity, závodní stravování. Nástup možný ihned. Kontakt: personální oddělení, paní Brabcová 724 724 863, 544 529 117, e-mail personalni.modrice@voddrubez.cz