Jste zde

Pravidelné hlášení 04.04.2022

V dubnu bude probíhat blokové čištění v Modřicích v termínech: 11.04. okruh 1, 20.04. okruh 2 a 08.04. okruh 3. Seznam ulic spadajících do jednotlivých okruhů je zveřejněn na webových stránkách a FB města Modřic. 

Na plochách veřejného prostranství v okolí BD Husova - Komenského u nového dětského hřiště je nově vysetá tráva. Žádáme občany, aby na tyto plochy nevstupovali a nepouštěli tam ani své psy. Nová tráva je zasetá i v psím výběhu, proto je nepřístupný. Děkujeme za pochopení.

Městská knihovna v Modřicích vás zve na přednášku manželů Márových na téma Panama a Kostarika, která se uskuteční ve středu 6. 4. 2022 v 17 hodin ve velké zasedací místnosti radnice nad obřadní síní.

KOMERČNÍ HLÁŠENÍ:

Exotická zahrada Přibice oznamuje, že 1. dubna zahájila jarní sezónu. Překrásná zahrada na adrese Přibice 500 je plná desítek druhů i obrovských palem, staletých olivovníků, plodících fíkovníků, juk, cykasů, strelicií a spousty dalších exotických rostlin, které si můžete rovněž zakoupit za výhodné ceny. Cenovým hitem v rámci zahájení sezóny je dvoumetrová mrazuvzdorná palma v balu za 3490,-. Najdete nás také na facebooku Exotická zahrada Přibice, kde máme mnoho fotografií. Otevřeno je ve všední dny 10-17 a v sobotu 9-13 hodin. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Nábytek Mikulík, Vranovice nabízí výrobní a administrativní profese s bonusem na dopravu. Informace na tel. 775 403 676, e-mailu: provoz.manager@nabytek-mikulik.cz nebo webových stránkách firmy v sekci kariéra.  

Společnost Dřevo Habrovany nabízí v jarní slevové akci k prodeji štípané palivové dřevo. Skladem tvrdé i měkké dřevo - v délce polínek 25, 33 a 50 cm. Doprava zajištěna až k Vám domů. Kontakt a objednávky na telefonním čísle: 739 572 972 nebo www.drevohabrovany.cz.