Jste zde

Pravidelné hlášení 02.11.2022

Městský úřad Modřice přijme do pracovního poměru asistenta/asistentku starosty pro vedení agendy a řízení sekretariátu starosty města s nástupem 01.01.2023, případně dle domluvy. Požadavky: minimálně středoškolské vzdělání s maturitou, zkušenosti z administrativy, dobrá počítačová gramotnost, komunikační schopnosti, praxe ve veřejné správě vítána. Lhůta k podání přihlášky je 04.11.2022 do 12:00. Přihláška musí obsahovat: strukturovaný profesní životopis, výpis z evidence Rejstříku trestů (ne starší než 3 měsíce), ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání. Vzor přihlášky a informace k výběrovému řízení najdete na webových stránkách města Modřice. V případě zájmu Vám bližší informace sdělí: Bc. Martina Vojtová, personalistka, tel. 774 002 172, e-mail: martina.vojtova@mesto-modrice.cz.

Prosíme občany, aby provedli kontrolu čipů na zadní straně všech nádob na odpad, které mají u své nemovitosti. V případě, že nádoba kód nemá, vyzvedněte si jej na recepci MÚ Modřice.

Od 15. listopadu do května 2023 bude z důvodu kompletní rekonstrukce uzavřen sběrný dvůr na ulici Tyršova. Žádáme občany, aby využili příležitosti a před uzavřením ve dvoře odevzdali nepotřebný odpad. V průběhu rekonstrukce bude odevzdávání odpadů komplikovanější. Děkujeme za pochopení.  

Zveme děti a rodiče na Večer rozsvícených lampiček, který se koná 3. 11. 2022 od 18 hodin. Sraz je v areálu ZŠ Benešova. Průvod půjde městem na nám. Svobody, kde bude na děti čekat sladká odměna, teplý čaj a ohňostroj.

Město Modřice zve občany na Koš martinských vín, který se bude konat 12.11.2022 od 17 do 20 hodin ve dvoře radnice, nám. Svobody 93. Prosím, věnujte pozornost změně místa konání akce, v letošním roce můžete ochutnat svatomartinská vína i výbornou domácí zabijačku ve dvoře Městského úřadu. 

Vážení spoluobčané, kdo má pěkné fotografie Modřic, bez identifikovatelných osob, které by chtěl prezentovat v připravovaném kalendáři, případně v dalších propagačních materiálech města, může je odeslat přes www.uschovna.cz. E-mailová adresa příjemce je lenka.ventrubova@mesto-modrice.cz, do zprávy uveďte Foto Modřice a svoje celé jméno. Odesláním fotografií udělujete, jako jejich autor, časově neomezený a neodvolatelný souhlas s jejich bezúplatným zveřejněním v propagačních materiálech města, včetně vašeho jména.