Jste zde

Mimořádné hlášení 27.04.2017

V něděli 30. dubna se koná v areálu Pod Kaštany Pálení čarodějnic. Akce začíná v 16 hodin, ale od 14 hodin je možno posedět. Občerstvení je zajištěno. Srdečně zve město Modřice a Sbor dobrovolných hasičů.

Cyklistická stezka Brno-Vídeň, dobrovolný svazek obcí, srdečně zve na Zahájení sezóny, které se uskuteční v sobotu 29.4.2017 v Hevlíně a rakouském městě Laa an der Thaya. Na programu je freestylová show na kolech, výlet na hrad Burg v Laa v doprovodu tamní starostky, losování o ceny. Zajištěno je občerstvení, víno, pivo a další program.
Start pelotonu je v 8:00 ráno z Brna od haly Rondo, příjezd do Hevlína je plánován na 13:00 h. Podrobný rozpis a informace na www.brnoviden.cz nebo na Facebooku.

Zveme Vás v pondělí 1. května od 10 hodin na akci „Sluneční máj s oslavou Dne matek“ do areálu firmy Sonnentor, výrobce biočajů a biokoření, v Čejkovicích u Hodonína. Těšit se můžete na živou hudbu, prodej bylinek, workshopy, masážní koutek, ochutnávku biočajů a biokoření a komentované prohlídky ve výrobně čajů. Vstup je zdarma, více informací a program najdete na internetových stránkách obce nebo na obecní vývěsce.