Jste zde

Mimořádné hlášení 05.04.2019

Město Modřice pořádá v sobotu 6. dubna od 15 hodin v hotelu Gregor DĚTSKÝ KARNEVAL na téma Superhrdinové. Vstup je zdarma.

Modřice se opět zapojí do celostátní akce Ukliďme Česko. Občané, kteří se chtějí úklidu účastnit, se mohou dostavit 6. dubna v 9 hodin před radnici na nám. Svobody nebo si mohou dohodnout jiný termín s Ing. Chybíkovou, tel. 724 767 000, e-mail: hana.chybikova@mesto-modrice.cz

Dětský folklorní kroužek Modřice srdečně zve všechny občany na již tradiční akci "Vítání jara v Modřicích". Sraz je v neděli 7. dubna v 15:00 hodin na ulici Nádražní v areálu Pasivního bytového domu pro seniory. Čeká vás průvod se spoustou písniček, jarních halekaček a tanečků.  Budete mít možnost prohlédnout si stárky v nových modřických krojích. Spolu s Morenou za velkého rachotu a vyvolávání půjdeme přes nám. Svobody směrem k náhonu. V hájku za mostem se s Morenou a zimou rozloučíme a přivítáme jaro výrobou líteček. S sebou si vezměte hrkačky, staré hrnce a vařečky – všechno, co udělá velký rámus. Akce se koná pouze za příznivého počasí.