Jste zde

Pravidelné hlášení 6.6.2018

Srdečně zveme na veřejnou besedu týkající se obnovy modřického kroje, ve středu 13. 6. ve velké zasedací místnosti na radnici města Modřice v 18 hodin.

Restaurace 1.brněnská čokoládovna si Vás dovoluje pozvat v neděli 10.6. od 13:00 na Čokoolympiádu s Niki Lárovou,  pořádanou v restauraci na Benešově ulici kde je  nejen pro děti připraveno spoustu zábavy  a dobrého jídla. Na programu je kouzelník luky, megabublinková dílnička, čokodílnička,fóry a písničky v hantecu   soutěže o zajímavé ceny, diskoška a koncert účastnice superstar atd. vstupné je zdarma těší se na Vás pořadatelé.

Drůbežárna Prace bude v sobotu 9.6.   v 8:15 hod.  prodávat: kuřice a kohouty různých barev, roční slepice, krůty, brojlerová kuřata,káčata, housata, husokačeny krmivo pro drůbež a králíky + vitamínové doplňky, dále pak vykupovat králičí kožky - cena 10 Kč/ks.

Česká pošta, s.p. hledá na hlavní pracovní poměr, popř. i DPČ, listovní doručovatelku pro oblast Modřice nebo Želešice. Vice informací na poště nebo na telefonním čísle u paní vedoucí listovní dodejny tel: 739 684 442.

"66. PTO Brabrouci Modřice zve všechny děti i dospělé na oslavu 20. výročí založení oddílu. Brabrouci pro vás chystají hru po Modřicích, prostřednictvím které se seznámíte s činností oddílu a zkusíte si mnoho zajímavých aktivit, které členové Brabrouků zažívají v průběhu celého roku. Přijďte slavit s Brabrouky v sobotu 16. června od 13.30 na faru."

Ztratila se šedo-bílá kočka rasy ragdoll slyšící na jméno Nikouš. Prosíme nálezce, aby kontaktoval majitele na tel. 731 462 173.

Byla nalezena suchozemská želva. Majitel nechť kontaktuje nálezce na tel: 731 577 826.