Jste zde

Pravidelné hlášení - 5.6.2013

Město Modřice zve všechny občany na 12. řádné veřejné zasedání Zastupitelstva města Modřice, které se koná v pondělí 10. 6. 2013 v 18 hodin ve velké zasedací místnosti Městského úřadu Modřice na náměstí Svobody 93. Program zasedání je zveřejněn na vývěsních tabulích a na stránkách města.

31. března skončila splatnost poplatků za psy. Žádáme občany, kteří do dnešního dne nezaplatili, aby tak učinili v úřední dny na Městském úřadě.

Z důvodu plánovaných prací na distribuční soustavě – rekonstrukcí, oprav, údržbových a revizních prací – bude přerušena dodávka elektrické energie: dne 11. 6. 2013 od 7:30 do 18:30. Vypnutí se týká odběratelské trafostanice č. 701086 „ Modřice – Čáslavský“. Vypnutí se netýká domácností.

Tento týden ve čtvrtek a pátek 6. -7. 6. 2013 z důvodu výměny oken MUDr. Urbánková neordinuje. Zastupovat ji bude MUDr. Kousalík.

Město Modřice a Občanské sdružení Diakonie Broumov vyhlašují mimořádnou sbírku na pomoc oblastem postižených povodněmi. Sbírá se: jakékoliv ošacení, lůžkoviny, prostěradla, ručníky, utěrky, záclony, přikrývky, polštáře, deky, nepoškozená obuv, prádlo, ponožky. Pokud darujete i jiné věci, velmi rádi je odvezeme. Věci prosíme zabalené do igelitových pytlů či krabic, aby se nepoškodily transportem. Sbírka se uskuteční od 10.6. do 14.6. a to v pondělí a středu od 8 do 17 hodin a v úterý a čtvrtek od 8 do 14:30 hodin. Sběrné místo je na Městském úřadu Modřice.    

Domov seniorů Modřice Vás zve na besedu s MVDr. Neuhybelovou Tatianou z ČOI, a to v pondělí
10. 6. 2013 od 10:00 hod. v klubovně č. 2 (vchod lékárnou 2. patro). Seznámíte se s problematikou nákupu zboží, uplatňováním reklamací, získáte informace o nástrahách na předváděcích akcích, o spotřebitelských půjčkách a úvěrech. Zástupci ČOI jsou připraveni zodpovědět Vaše dotazy a poradit v konkrétních případech.

V pondělí 10. 6. 2013 v 18:00 se v ZUŠ Modřice koná koncert Vladislava Bláhy. Vstupné je dobrovolné.

Přijměte pozvání k průvodu "Odvahu k životu", který se uskuteční v Brně ve středu 26.června od 17 hodin. Průvod vychází z křižovatky ulic Bašty a Masarykova(poblíž Hlavnímu nádraží). Cílem pochodu je nabídnutí informací o možnostech řešení načekaného těhotenství a poukázání na to, že jsou zde lidé přesvšdčeni o možnosti lepší cesty, než je umělý potrat. Více informací na prolife.cz.     

Kominická firma bude v pátek 14. 6. 2013 provádět v naší obci obnovu loňských revizí, prohlídky a čištění komínů. Základní cena za čištění i s vystavením zprávy činí 300,- Kč s DPH a je za číslo popisné. Zájemci o kontrolu a čištění se mohou nahlásit na tel.: 776 500 910.
Dále pak firma Lolek bude provádět čištění plynových spotřebičů (plynových kotlů, wafek, plynových bojlerů, karem apod.) s měřením úniku plynu od plynoměru po spotřebič. Cena za čištění plynových spotřebičů činí 300,- Kč. Podrobné informace vám budou doručeny do poštovních schránek.