Jste zde

Pravidelné hlášení 30.08.2017

Občané jsou zváni na 14. řádné veřejné zasedání Zastupitelstva města Modřic, které se bude konat 4. 9. 2017 v 17 hodin ve velké zasedací místnosti radnice nad obřadní síní. 

Den otevřených dveří pivovaru Starobrno se uskuteční v sobotu 2. 9. 2017 od 12:00 do 22:00 hodin ve starobrněnském pivovaru na Mendlově náměstí. Můžete se těšit na 5 koncertů, křest nového dresu a autogramiádu A týmu HC Kometa Brno nebo exkurzi v pivovaru.
V neposlední řadě zde budou i zajímavé pivní soutěže a skvělá atmosféra. Více informací na www.starobrno.cz.

Zveme Vás v neděli 3. září od 10:30 hodin na akci „Čejkovické bylinkové slavnosti" do areálu firmy Sonnentor, výrobce biočajů a biokoření v Čejkovicích u Hodonína. Těšit se můžete na bohatý doprovodný program, živou hudbu, divadlo, jarmark, programy pro děti, ochutnávku biočajů a biokoření, komentované prohlídky ve výrobě čajů a mnohem více. Vstup je zdarma. Informace a program najdete na internetových stránkách www.sonnentor.cz.

Rádi pracujete se dřevem? Nebojíte se manuální práce?
Rodinná nábytkářská firma z Vranovic okres Brno-venkov, hledá nové kolegy do svého týmu na pozici: montážník nábytku a obsluha nářezového centra. Zaujali jsme Vás? Máme pro Vás práci, peníze a v případě zájmu i ubytování. Pište na email: personalni@nabytek-mikulik.cz nebo volejte na tel.: 608 746 080. Tým firmy nábytek Mikulík.