Jste zde

Pravidelné hlášení - 2.9.2013

Město Modřice zve všechny občany na 13. řádné veřejné zasedání Zastupitelstva města Modřice, konané v pondělí 9.9.2013 v 18 hod. ve velké zasedací místnosti Městského úřadu Modřice na náměstí Svobody 93. Program zasedání je zveřejněn na vývěsních tabulích a na stránkách města.

Dětský folklorní kroužek města Modřice nabízí i v tomto novém školním roce zdarma nácvik zpěvu a lidového tance pro děti od 3 let a školáky nižších tříd. Rodiče s dětmi, které se již práce kroužku zúčastňovaly i nové zájemce o volnočasové aktivity dětí v duchu lidových tradic zveme na úvodní zkoušku, která se koná tento čtvrtek 5. září od 17 do 18 hodin v zasedacím sále na radnici.

Vážení spoluobčané, všechny Vás srdečně zveme na zahájení výstavy I mezi námi žijí hrdinové, na které se podíleli žáci naší základní školy. Výstava pojednává o příbězích hrdinů třetího odboje. Zahájení proběhne v budově školy na Benešově ulici v úterý 3. září v 8 hodin. Zahájení výstavy proběhne za účasti garanta projektu z občanského sdružení Paměť, účastníků odboje a představitelů města Modřice. Od pátku bude výstava k shlédnutí v prostorách obecního úřadu v Modřicích.

Kometa Brno zve občany města Modřice v rámci prestižní evropské soutěže European Trophy na zápas HC Komety Brno proti HC Škoda Plzeň, konaný v pátek 6.9.2013 v 18:00 v KAJOT ARÉNĚ. Vstupenky si můžete vyzvednout u slečny Zbořilové v prvním patře ve dveřích č. 13.

Včera, dne 1.9. se zaběhla černá čivava s bílým znakem. Jakékoliv informace o psovi nebo o jeho pohybu volejte na tel. číslo: 734 186 574 nebo na recepci Městského úřadu Modřice na tel. čísle 736 160 062 nebo na městskou policii tel. číslo 602 555 193.

Vážení občané,
hrad a zámek Dolní Kounice vás tuto sobotu 7.9. srdečně zve na poslední letošní dětský den v rámci HRADNÍCH RADOVÁNEK, které budou probíhat od 11,00 hodin po celý den. Připravena jsou pro děti zábavná stanoviště a hry, malování na obličej, kreativní dílničky, interaktivní divadelní představení, bubenická show, rytířský turnaj na koních a za dětmi přijde i bílá paní  a při pěkném počasí budou i vodní atrakce.  Čeká Vás skvělá zábava a dobré občerstvení po celý den. Pamatujte tuto sobotu na hradě v Dolních Kounicích jste vítání na akci pro celou rodinu! A večer od 20,00 hodin diskotéka!!!
Více na www.zamekkounice.cz