Jste zde

Pravidelné hlášení 27.10.2021

Čipování nádob na bio i komunální odpad, které nebyly označeny, proběhne v pátek 29.10. během celého dne. Prosíme občany, aby vystavili všechny nádoby na odpad, které používají a nechali je po celý den svozu před domem. Na nádoby viditelným způsobem napsali své číslo popisné. 

Bytovým domům budou nové nádoby na tříděný odpad rozvezeny začátkem měsíce listopadu. Omlouváme se za komplikace a děkujeme za trpělivost. 

Večer rozsvícených lampiček proběhne dne 3.11. od 18 hodin. Průvod půjde od areálu ZŠ Benešova na nám. Svobody, kde bude na děti čekat sladká odměna, teplý čaj a ohňostroj.     

Městský nohejbalový klub Modřice pořádá ve čtvrtek 28.10. autobusový zájezd na super finálový zápas extraligy mužů v nohejbale. Bližší informace na webu klubu nebo v Městské hale Modřice u Petra Jahody.

SRPŠ při ZŠ Modřice vyhlašuje podzimní soutěž ve sběru starého papíru. Sběr bude probíhat od 1.11. - 5.11.2021, denně v době od 7 do 8 hodin a od 15:30 do 16:30 hodin. Kontejnery budou přistaveny na parkovišti za Městskou halou. Všem zúčastněným předem děkujeme.

Společnost KORDIS má zájem pronajmout prostory zázemí pro cestující situované u tramvajové smyčky v Modřicích na konečné tramvaje č. 2. K získání bližších informací kontaktujte JUDr. Dlouhou, tel. 543 426 661, e-mail vdlouha@kordis-jmk.cz

KOMERČNÍ HLÁŠENÍ:

Neurologická ambulance na poliklinice v Židlochovicích oznamuje, že nově zahájila provoz ambulance dětské neurologie, která ordinuje v pátek. Objednat se lze každý pátek na tel. č. 730 415 123 nebo e-mailem: detskaneuzidlochovice@seznam.cz.