Jste zde

Pravidelné hlášení 24.05.2023

Smíšený pěvecký sbor města Modřic a jeho host Smíšený pěvecký sbor Vokál Přerov Vás srdečně zvou na Májové zpívání, které se bude konat dne 27.05.2023 v 17 hodin u Městské sportovní haly.  

Dětský folklorní kroužek Modřice srdečně zve všechny občany na veřejnou akci Den lidových řemesel, která se bude konat v sobotu 27. 5. 2023 od 14:00 hodin v areálu letní zahrádky restaurace "Sokec". Vystoupí děti z folklorního kroužku, k zábavě bude hrát cimbálová muzika Aleše Smutného. Můžete se těšit na stánky s řemeslnými výrobky jako valašské frgály, bramborové placky, výrobky z medu, kozí sýry, voňavé koření. Svůj um předvede košíkář, můžete si zakoupit dřevěné hračky, korálky, šité doplňky do domácnosti i dobré víno. Na závěr v 17:00 hodin vystoupí Smíšený pěvecký sbor Modřice a smíšený pěvecký sbor Vokál z Přerova. Určitě si nenechte tuto akci ujít.

RC Dubové lístky a Myslivecké sdružení Vás zvou na DEN DĚTÍ, který se bude konat 3. 6. 2023 od 13 do 18 hodin v areálu Pod Kaštany. Je připraven program plný her a soutěží, taneční workshop, laserová střelnice nebo malování na obličej.