Jste zde

Pravidelné hlášení 22.08.2018

Oznamujeme občanům, že  v příštím týdnu bude uzavřena Městská knihovna v Modřicích z důvodu čerpání dovolené. Děkujeme za pochopení.

E.ON Česká republika, s.r.o. oznamuje občanům, že od 8.8. do 24.8.2018 bude v naší obci provádět odečty elektroměrů k ročnímu vyúčtování všech společností. Žádáme všechny občany, aby umožnili přístup k elektroměrům. Za maximální vstřícnost předem děkujeme.

Město Modřice zve občany dne 26.8.2018 do areálu Pod Kaštany na letní kino. Promítání filmu Teorie tygra začíná od 21:00 hod. Občerstvení je zajištěno.  

Fotbalový klub MFK Modřice vás srdečně zve na pohárové utkání mezi místním MFK Modřice a SK Šlapanice B, které se hraje ve čtvrtek 23.8. od 18.00 hod na travnatém hřišti v Modřicích. Přijďte povzbudit naše hráče. Děkujeme.

Zveme vás na rodinné odpoledne s kandidáty do komunálních voleb kandidujících za KDU-ČSL a nestraníky dne 2. září 2018 od 14 do 17 hodin před radnici v Modřicích. V programu bude cimbálová muzika, soutěže pro děti i dospělé, zdravovědný koutek, soutěž o rodinu s největším počtem účastníků (registrace do 15 hodin) a je připraveno drobné občerstvení.