Jste zde

Pravidelné hlášení 22.05.2023

Smíšený pěvecký sbor města Modřic a jeho host Smíšený pěvecký sbor Vokál Přerov Vás srdečně zvou na Májové zpívání, které se bude konat dne 27.05.2023 v 17 hodin u Městské sportovní haly.  

Dětský folklorní kroužek Modřice srdečně zve všechny občany na veřejnou akci Den lidových řemesel, která se bude konat v sobotu 27. 5. 2023 od 14:00 hodin v areálu letní zahrádky restaurace "Sokec". Vystoupí děti z folklorního kroužku, k zábavě bude hrát cimbálová muzika Aleše Smutného. Můžete se těšit na stánky s řemeslnými výrobky jako valašské frgály, bramborové placky, výrobky z medu, kozí sýry, voňavé koření. Svůj um předvede košíkář, můžete si zakoupit dřevěné hračky, korálky, šité doplňky do domácnosti i dobré víno. Na závěr v 17:00 hodin vystoupí Smíšený pěvecký sbor Modřice a smíšený pěvecký sbor Vokál z Přerova. Určitě si nenechte tuto akci ujít.

RC Dubové lístky a Myslivecké sdružení Vás zvou na DEN DĚTÍ, který se bude konat 3. 6. 2023 od 13 do 18 hodin v areálu Pod Kaštany. Je připraven program plný her a soutěží, taneční workshop, laserová střelnice nebo malování na obličej.

Miniškolka Mrňata Modřice zve rodiče s dětmi k zápisu nových kamarádů na další školičkový rok. Přijďte se podívat na den otevřených dveří zítra 23.05. od 17 do 19 hodin do prostor naší školky. Vstup je ze zadní části budovy Hotelu Gregor z parkoviště. Budete se na vás těšit.

KOMERČNÍ HLÁŠENÍ:

Exotická zahrada Přibice Vás zve na návštěvu do překrásných prostor okrasné zahrady plné desítek druhů i obrovských palem, staletých olivovníků, fíkovníků, juk, cykasů, strelicíí, banánovníků, kaktusů, stromových kapradin, kiwi, granátových jablek a spousty dalších exotických rostlin, kde si můžete rostliny rovněž zakoupit za výhodné ceny. Dominantou zahrady je třeba 300 let starý olivovník nebo šestimetrové palmy. Najdete nás také na facebooku Exotická zahrada Přibice, kde máme mnoho fotografií. Otevřeno je ve všední dny 10-17 a v sobotu 9-13 hodin. Těšíme se na Vaši návštěvu na adrese Přibice 500.

Firma STROJRENT, s.r.o. z Velkých Němčic hledá k sobě do týmu hlavní účetní (mzda 40.000 – 65.000 Kč) a mzdovou účetní (mzda 35.000 – 45.000 Kč). Nabízí práci v moderně vybaveném prostředí a s fajn partou kolegů. Více informací na www.strojrent.cz.