Jste zde

Pravidelné hlášení 21.1.2015

Městská knihovna v Modřicích Vás zve na cestovatelskou přednášku Západ USA  a Havajské ostrovy ve čtvrtek 22. ledna v 17 hodin v klubovně nad knihovnou.

Opět se v našem městě objevili podomní prodejci nabízející levnější energii. Vyhláška tuto aktivitu zakazuje. Při kontaktu s těmito osobami kontaktujte Městskou policii na tel. čísle 602 555 193 nebo 156.  

Oznámení o přerušení dodávky elektrické energie  dne 22.1.2015 od 7 - 15 hodin. Vypnutá oblast - trafostanice č 9040 Modřice Bobrava, 9047 Modřice Bobrava motel a 9099 Modřice Bobrava 2 tj. celá oblast Bobrava včetn motelu, areálu IDEA, ul. Evropská, Brněnská, K lesu, Popovická, Pančochy, odběrná místa připojená z těchto trafostanic.

Úklidová firma ZERO HT provádí úklidové práce bytů, domů a firem. Nabízí kompletní jednorázové úklidy a pravidelné úklidy. Garantuji bezchybné provedení úklidu podle zadání majitele domu nebo bytu, preciznost a opatrnost, dochvilnost, slušné jednání, rozumné ceny a rychlou domluvu. Práce a provedení objednávejte na telefonním čísle 774 887 831. Více informací najdete na vývěsce Městského úřadu a na stránkách města Modřice. 

Spolek Želešických občanů a rodáků ve spolupráci s Obcí Želešice pořádají dne 21.1.2015 v 17 hodin v restauraci a penzionu Victoria, přednášku na téma Nedokončená dálnice tzv. německá dálnice. Výklad o nedokončeném stavebním díle s promítáním dobových dokumentů provede pan Tomáš Janda, badatel, který trasu stavebního díla na území ČR zdokumentoval.

 

KOMETA FEST 2015.

Kometa na den svatého Valentýna, tedy v sobotu 14. února 2015, pořádá v hale
Rondo první ročník benefičního hudebního festivalu KOMETA FEST 2015. Těšit
se můžete na exkluzivní vystoupení Richarda Müllera, kapely Škwor, Vypsaná
Fixa, Xindl X, Jaroslava Uhlíře, Dark Gamballe nebo Děda Mládek Illegal
Band.

Jako doprovodný program na vás čeká: Na stojáka, autogramiáda prvního týmu
Komety, dětská diskotéka, soutěže pro děti a další.  

KOMETA FEST začíná ve 12 hodin a zhruba do 17 hodiny je program věnován
hlavně dětem. Na děti čeká mini-diskotéka, vystoupení Jaroslava Uhlíře,
různé soutěže a zábava. V odpoledních hodinách kontinuálně navážeme
rockovými skupinami a hlavní hvězdou večera bude slovenský zpěvák Richard
Müller.