Jste zde

Pravidelné hlášení 14.07.2021

Na recepci MÚ Modřice jsou od 21. 7. v úřední dny pondělí a středu k prodeji lístky na koncert skupiny Divokej Bill, který se bude konat 9. 9. 2021 v areálu Pod Kaštany v Modřicích. Cena vstupenky je 599,- Kč. 

Sběrný dvůr Modřice bude ve dnech 19.7. - 23.7. UZAVŘEN z důvodu čerpání dovolené. 

MUDr. Kousalík čerpá do konce tohoto týdne DOVOLENOU. Zastupuje jej MUDr. Urbánková.

Od 15. 7. bude probíhat rekonstrukce chodníku na ul. Benešova od křižovatky s ul. Poděbradova po křižovatku s ul. Komenského (postupně obě strany ulice). Dbejte prosím zvýšené opatrnosti. Děkujeme za pochopení.     

KOMERČNÍ HLÁŠENÍ:

Zveme Vás na první ročník festivalu minipivovarů Pivní Manifest. Festival bude probíhat na dvoře Rajhradské sokolovny 24. července od 15. hodiny. Těšit se můžete na pivní speciály vybraných minipivovarů, živou produkci kapely Drink, koktejlový bar a další. Od 22. hodiny se můžete těšit na afterparty, kterou Vás provede DJ Las.

Modřická výrobní firma Kollmorgen aktuálně nabízí 30 volných míst do výroby. Nabízíme kvalitní zaškolení, náborový příspěvek 25 000 Kč spoustu dalších benefitů včetně odměny v hodnotě 25 000 Kč za doporučení kandidáta. Hledáme spolehlivé a manuálně zručné lidi do třísměnného provozu. Pro více informací využijte email: zamestnani@kollmorgen.com nebo telefon 736 626 276.

Drůbežárna Prace bude v pátek 16. 7. v Modřicích na nám. Svobody v 8:15 hod. prodávat: mladé kuřice, chovné kohouty, slepice ve snášce, brojlerová kuřata, housata, káčata, husokačeny Mulard, krůty, krmivo pro nosnice a králíky a vitamínové doplňky. Dále pak bude vykupovat králičí kožky po 10 Kč/ks.