Jste zde

Pravidelné hlášení 14.04.2021

Město Modřice obdrželo v omezeném množství respirátory a roušky pro občany v sociální tísni a důchodce. Jsou bezplatně k dispozici v úřední dny (pondělí a středa) na podatelně MÚ Modřice.    

Na recepci MÚ Modřice se vydávají bezplatně občanům Modřic tašky na tříděný odpad.

Otevírací doba Sběrného dvora Modřice se vrací do běžného režimu, tedy od úterý do pátku se posouvá ze 16 na 17 hodin. 

Akce Ukliďme Česko se letos koná pod záštitou spolku Brabrouků. Pokud by se do ní chtěl někdo zapojit, může tak učinit do konce května. Na informacích MÚ budou v úřední dny k dispozici pytle a rukavice (v omezené míře). Zavázané naplněné pytle, prosím, odkládejte mimo pracovní dobu k vjezdové bráně sběrného dvora na ul. Tyršova. Pokud byste našli objemný odpad, prosím o zakreslení do mapy a poslání na hana.chybikova@mesto-modrice.cz, nebo SMS na 724 767 000. Zajistíme úklid.

KOMERČNÍ HLÁŠENÍ:

Pro šikovnou a časově flexibilní důchodkyni, matku na mateřské dovolené, studentku, studenta nabízíme pozici obsluha váhy v našem areálu na ulici Tyršova 310 v Modřicích. Jedná se o kontrolu a vážení projíždějících nákladních vozů, evidenci a kontrolu odpadu, přebírání plateb za uložení a vydávání potvrzení. Jednoduchá práce pouze v pracovních dnech, a to jako výpomoc vážné, která pracuje na zkrácený úvazek. Celkem se jedná o práci 10 - 15 hodin týdně ve dnech a časech dle domluvy. Kontaktujte prosím společnost Moravostav na čísle 549 128 185 nebo pište na personalni@moravostav.cz. Vše je uveřejněno i na stránkách společnosti www.moravostav.cz

Společnost Dřevo Habrovany nabízí v jarní slevové akci k prodeji štípané palivové dřevoSkladem tvrdé i měkké dřevo v délce polínek 25, 33 a 50 cm. Doprava zajištěna až k Vám domů. Kontakt a objednávky na telefonním čísle: 739 572 972 nebo www.drevohabrovany.cz.