Jste zde

Pravidelné hlášení 14.02.2018

Oznamujeme občanům, že ul. Poděbradova má jednosměrný provoz ve směru od ulice Husové směrem k ulici Benešové. 

Město Modřice vydává výzvu k přihlášení zájemců na pracovní pozici: uklizeč/ka. Jedná se o pracovní poměr na dobu neurčitou se zařazením do třetí platové třídy. Přihlášku, strukturovaný životopis, výpis z Rejstříku trestů ne starší tří měsíců a prostou kopii o nejvyšším dosaženém vzdělání může zájemce podat do 19.02.2018 (a to do 12 hodin) písemně nebo osobně na MÚ Modřice, nám. Svobody 93. Kontaktní pracovník: p. Martina Vojtová, tel.: 537 001 021, 774 002 172, e-mailová adresa: martina.vojtova@mesto-modrice.cz.     

Český statistický úřad organizuje v roce 2018 v souladu se zákonem každoroční výběrové šetření o životních podmínkách domácností v ČR. Šetření proběhne od 3. února do 27. května 2018 prostřednictvím speciálně vyškolených tazatelů. Terénní pracovníci zapojení do šetření se budou prokazovat průkazem tazatele či průkazem zaměstnance ČSÚ a příslušným pověřením, které je ve spojení s občanským průkazem opravňuje k provedení šetření.  

Skauti si pro děti všeho věku připravili sobotu plnou her a zábavy. 17.2. v Želešicích na Farmě pod mohylou si můžou vyzkoušet jaké je to být skautem. Naučí se rozdělávat oheň netradičními způsoby, zastřílí si ze vzduchovky, svezou se na koních, zahrají si spoustu her a možná pomohou vypátrat poklad. Jídlo zajištěno. Program je rozdělen dle věku. Akce je zdarma! Rodiče na akci po domluvě. Sraz je v sobotu 17.2. v 10:00 hodin na autobusové zastávce Modřice smyčka nebo v 11:00 hodin na Farmě pod mohylou. Návrat tamtéž v 17:28 nebo v 17:00 na Farmě pod mohylou. Více informací na facebooku Skauti Modřice, internetových stránkách: www.skautimodrice.cz nebo telefonním čísle 722 948 984. Na setkání se těší skauti Modřice.

Firma Nábytek MIKULÍK Vranovice vyhlašuje od 15. února VELKÝ ZIMNÍ VÝPRODEJ v prodejně ve Vranovicích. Slevy nábytku až o 80 procent! Například: Sedací souprava z původních 13.000 Kč na 9.990 Kč! Zveme vás všechny k výhodnému nákupu.

Rodinná nábytkářská firma z Vranovic, hledá nové kolegy do svého týmu na pozici:
Truhlář pro výrobu nábytku, požadujeme: odborné vyučení bez maturity, praxe v oboru výhodou, ale není nutná – možnost zaučení, manuální zručnost a fyzickou zdatnost.
Dále: Asistent(ka) prodeje nábytku, požadujeme: středoškolské vzdělání nebo výuční list, pokročilá znalost na PC, výborné komunikační schopnosti a prodejní dovednosti. Ohledně volných pracovních pozic, pište na email: personalni@nabytek-mikulik.cz nebo volejte na tel.: 608 746 080.