Jste zde

Pravidelné hlášení 13.03.2024

Městská knihovna vás zve dnes 13. 3. v 17 hodin na cestovatelskou přednášku manželů Poulíkových o Filipínách

Zveme děti a rodiče na dětský karneval, letos na téma superhrdinové. Akce se koná 23. 3. od 15 hodin v Městské hale. Vstup je zdarma. 

Divadelní představení Slovácko sa nesúdí se bude konat 24. 3. v 18 hodin v sále hotelu Gregor. Cena vstupenky je 80 Kč, předprodej je na recepci MěÚ Modřice.   

Dětský folklorní kroužek Vás srdečně zve na Vítání jara, které se bude konat v neděli 17. 3. od 14 hodin. Sraz je na náměstí před radnicí. Průvod půjde ul. Benešovou k PBDS, dále přes ul. Komenského, Husovu a Masarykovu až k rybníčku v nových Modřicích, kde budou stánky s občerstvením, fotokoutek a zábavný program. Hudební nástroje, píšťalky, chrastítka, pokličky a jiné rachotivé předměty vítány.    

RC Dubové lístky pořádá v sobotu 16. 3. v klubovně nad knihovnou od 15 do 19 hodin akci Velikonoční tvoření.  Je připraveno občerstvení a hrací koutek pro děti. Vstupné je dobrovolné.

V neděli 17. března se v Městské hale Modřice uskuteční pohár Českého nohejbalového svazu v soutěži dorostu trojic. Začátek turnaje je v 9 hodin. Všichni diváci jsou srdečně zváni.

Nábytek Mikulík Vranovice hledá zaměstnance s technickým a ekonomickým vzděláním pro práci v kanceláři. Pro více informací navštivte naše webové stránky nebo kontaktujte personální oddělení na telefonu: 608 746 080.  

Drůbežárna Prace bude v sobotu 16. 3.  v 8:15 hod. v Modřicích na nám. Svobody prodávat: mladé kuřice a kohouty, roční slepice, krmivo pro drůbež a králíky a vitamínové doplňky. Dále bude vykupovat králičí kožky po 10 Kč/ks.