Jste zde

Pravidelné hlášení 12.05.2021

Město Modřice obdrželo v omezeném množství respirátory a roušky pro občany v sociální tísni a důchodce. Jsou bezplatně k dispozici v úřední dny (pondělí a středa) na podatelně MÚ Modřice. Na stejném místě je možno si vyzvednout tašky na tříděný odpad.    

KOMERČNÍ HLÁŠENÍ:

Společnost Kollmorgen zabývající se výrobou elektromotorů a sídlící v Modřicích, nabírá do svých řad nové zaměstnance na pozice výrobní operátor, provozní elektrikář, výstupní kontrolor, materiálový vychystávač a další. Hledáme spolehlivé lidi se zkušenostmi ale i čerstvé absolventy. Pro více informací využijte email: zamestnani@kollmorgen.com nebo telefon 736 626 276.

Firma TOPENÁŘSKÝ SERVIS s.r.o. a společenství kominíků a topenářů bude provádět v Modřicích revize kotlů na tuhá paliva. Dále pak provádí revize, kontroly a čištění komínů a kontroly kotlů na plynná paliva. Termín revizí a kontrol se uskuteční v PÁTEK dne 14.5.2021. Cena za kontrolu a čištění komínu je 350 Kč, za kontrolu a čištění plynového kotle je od 350 Kč, za revizi kotle na tuhá paliva je 800 Kč. Zájemci se mohou objednat telefonicky na telefonním čísle: 608 748 989

Do reklamní agentury S PROMOTION s.r.o. sídlící zde v Modřicích přijmeme schopného řidiče, skladníka a technika v jedné osobě. Nabízíme možnost spolupráce na plný či zkrácený úvazek (HPP) nebo brigádně na dohodu. Nástup je možný od 20.5.2021. Pro více informací volejte na telefonní číslo 737 274 900. 

Zveme Vás do nově vybudovaného speciálního zahradnictví - Exotická zahrada Přibice 500. Překrásná zahrada je plná desítek druhů palem, olivovníků, plodících fíkovníků, banánovníků, citrusů, kaki, juk, cykasů, strelicíí a spousty dalších exotických rostlin“. Najdete nás také na facebooku Exotická zahrada Přibice, kde máme mnoho fotografií. Otevřeno je ve všední dny od 10 do 17 hodin a každou sobotu od 9 do 13 hodin.