Jste zde

Pravidelné hlášení 1.10.2014

Kolektiv stárků zve všechny v pátek 3.10. v 20:00 hodin na pohodovou zábavu která se uskuteční v sále hotelu Gregor, hraje skupina Hamrla Boys, vstupné 80Kč. 

Město Modřice Vás zve na výstava obrazů na radnici město Modřice a výstavu v Muzeum města Modřice, které Vás zve na výstavu Mellifera - včely a včelaři v minulosti a dnes. Výstava bude otevřena vždy v sobotu, neděli, pondělí a úterý 10.00-17.00, od 27. září do 28.října 2014. Bližší informace na  tel. čísle: 547 216 124, mob.:732 706 753

Upozorňujeme občany na změnu umístění volební místnosti pro volební okrsek č. 2, který se dříve nacházel nad knihovnou městského úřadu Modřice a nově je umístěn ve velké zasedací místnosti města Modřice, vstup hlavním vchodem radnice. Volební okrsek č. 1 je beze změn umístěn na Základní škole na ulici Komenského 343. Podrobné informace o rozdělení ulic naleznete na webových stránkách města Modřice či vývěsních tabulích. Volby do zastupitelstva města Modřice se konají 10. a 11. října 2014.

Od 29.9. do 10.10.2014 bude v našem městě probíhat celorepublikově schválená veřejná sbírka nadanějšího fondu Šance pro děti, která je zaměřen na dlouhodobě hospitalizované děti v nemocnicích. Bližší informace poskytne označený zmocněnec nadačního fondu.

Prosíme nálezce, který našel dioptrické brýle modré barvy v červeném obalu, ať je odevzdá na městském úřadě Modřice.

Oblastní charita Rajhrad zastřešuje benefiční akci Koláč pro hospic, kterou pořádá Dům léčby bolesti s hospicem sv. Josefa v Rajhradě ve středu 8. října 2014 u příležitosti Světového dne paliativní a hospicové péče. Akce se uskuteční od 9 do 17 hodin tradičně v centru města Brna na ulici Panská / Masarykova, na náměstí Míru v Židlochovicích a na Masarykové ulici v Rajhradě.  Od 10 do 15.30 hodin, podruhé v Ivančicích na Palackého náměstí a nově také ve Šlapanicích na ulici Čechova u nákupního střediska.

Hotel Gregor ve spolupráci s městem Modřice pořádá dne 29. 10. 2014  

VEČER ROZSVÍCENÝCH LAMPIČEK

Sejdeme se u Sokolovny v 18.00 hodin.
Po rozsvícení lampionků půjdeme ulicí Benešova, Komenského, Husova, Poděbradova na náměstí Svobody, kde na děti bude čekat sladká odměna, teplý čaj a ohňostroj.

Upozornění vlastníkům či uživatelům nemovitosti na odstranění nebo ořez dřevin ohrožující bezpečný  a spolehlivý provoz elektrického zařízení. Odstranění a ořez dřevin proveďte v termínu do konce tohoto roku.  Práce při kterých by mohl být ohrožena bezpečnost osob, technický stav vedení či jeho provoz může být prováděna pouze se souhlasem společnost E.ON Česká republika. Bližší informace na tel. čísle 724 325 905. Pro kácení dřevin, kde to legislativa vyžaduje je nutností zajistit písemné povolení městského úřadu Modřice.