Jste zde

Pravidelné hlášení 08.03.2017

Provoz Městského úřadu je v týdnu od 13. 3. do 17. 3. omezen z důvodu čerpání dovolených. Případnou neodkladnou schůzku lze individuálně dohodnout telefonicky s kompetentním pracovníkem. Děkujeme za pochopení.

Týdenní svoz biopopelnic (ve čtvrtek) a svoz kontejnerů u fotbalového hřiště (1x za 14 dní v sudé pondělí) bude probíhat od začátku března podle letního režimu a to do konce listopadu 2017. 

Jedenáctý dobročinný bazárek na podporu Záchranné stanice dravců v Rajhradě proběhne v neděli 2. dubna 2017 od 14:00 do 18:00 hodin v rajhradské sokolovně. Příjem věcí se bude konat v rajhradské sokolovně v sobotu 1. dubna 2017 od 16:00 do 19:00 hodin. Do bazárku k prodeji je možné přinést: kuchyňské potřeby, bytové doplňky, módní doplňky, hračky, hry, ruční nářadí, sportovní potřeby, knížky, vlnu na pletení, vyšívací bavlnky, zbytky látek a jiné drobnosti.

Ve čtvrtek 9. března pořádá český výrobce klasické konfekce Volansky Fashion v HOTELU GREGOR outletový  výprodej zimního sortimentu. Již tradičně nabízíme kvalitní bundy, flaušové kabáty, obleky, kostýmky, kalhoty, saka a mnoho dalšího - to vše v počtu několika tisíc kusů za výprodejové ceny. Těšíme se na Vás ve čtvrtek 9. března od 9-17 hodin!!

Drůbežárna Prace bude v pátek 10. 3. v 8:15 hodin prodávat na nám. Svobody: kuřice všech barev - 170,- Kč/ks, chovné kohouty, roční slepice - 80,- Kč/ks. Dále krmivo pro drůbež a králíky + vitamínové doplňky a vykupuje králičí kožky po 5,- Kč/ks.      

Na ulici Husova byly nalezeny dětské zimní capáčky. Majitel si je může vyzvednout na recepci MÚ.