Jste zde

Pravidelné hlášení 07.04.2021

Úklid místních komunikací v Modřicích bude v dubnu probíhat9.4. se uklízí okruh III., 12.4. okruh I. a 19.4. kruh II. Seznam ulic v jednotlivých okruzích je na stránkách města Modřic v rubrice: Informace - Aktuality- Registr oznámení nebo na facebooku města.

Město Modřice obdrželo v omezeném množství respirátory a roušky pro občany v sociální tísni a důchodce. Jsou bezplatně k dispozici v úřední dny (pondělí a středa) na podatelně MÚ Modřice.    

Na recepci MÚ Modřice se vydávají bezplatně občanům Modřic tašky na tříděný odpad.

KOMERČNÍ HLÁŠENÍ:

Zveme Vás do nově vybudovaného speciálního zahradnictví - Exotická zahrada Přibice 500. Překrásná zahrada je plná desítek druhů palem, olivovníků, plodících fíkovníků, banánovníků, citrusů, kaki, juk, cykasů, strelicíí a spousty dalších exotických rostlin. Najdete nás také na facebooku Exotická zahrada Přibice, kde máme mnoho fotografií. Otevřeno je ve všední dny od 10 do 17 hodin a každou sobotu od 9 do 13 hodin. 

Společnost Dřevo Habrovany nabízí v jarní slevové akci k prodeji štípané palivové dřevo. Skladem tvrdé i měkké dřevo v délce polínek 25, 33 a 50 cm. Doprava zajištěna až k Vám domů. Kontakt a objednávky na telefonním čísle: 739 572 972 nebo www.drevohabrovany.cz.