Jste zde

Pravidelné hlášení 03.05.2023

Zveme občany na setkání s vedením města, které se uskuteční dnes 03.05. od 17 hodin ve velké zasedací místnosti radnice nad obřadní síní. 

Ve čtvrtek 4. 5. budou od 16 hodin budou v provozu kolotoče za Městskou halou Modřice.

Z důvodu státního svátku bude kontejner na BIO odpad přistaven u fotbalového hřiště mimořádně až v úterý 9. 5. a odvezen bude ve středu 10. 5. Pondělní svoz papíru ze separačních míst proběhne beze změny. Děkujeme za pochopení.

Římskokatolická farnost pořádá v sobotu 6. 5. 2023 POUŤ KE SV. GOTHARDOVI. Pouť bude zahájena ve 14 hodin mší v kostele a v 15 hodin jste zváni ke společnému setkání v areálu fary. Občerstvení je zajištěno. 

Kolektiv stárků zve občany na Ženáčské hodykteré se konají 6. a 7. května. V sobotu 6. 5. se od 17:30 hodin staví mája u Sokolovny. V neděli 7. 5. půjde od 9 hodin průvod městem, od 15 hodin začíná před radnicí vystoupení folklorního kroužku a potom se předává právo. Od 17:30 bude na sokolovně začínat hodová zábava. Celý den doprovází DH Venkovanka. 

KOMERČNÍ HLÁŠENÍ:

Exotická zahrada Přibice Vás zve na návštěvu do překrásných prostor okrasné zahrady plné desítek druhů i obrovských palem, staletých olivovníků, fíkovníků, juk, cykasů, strelicíí, banánovníků, kaktusů, stromových kapradin, kiwi, granátových jablek a spousty dalších exotických rostlin, kde si můžete rostliny rovněž zakoupit za výhodné ceny. Dominantou zahrady je třeba 300 let starý olivovník nebo šestimetrové palmy. Najdete nás také na facebooku Exotická zahrada Přibice, kde máme mnoho fotografií. Otevřeno je ve všední dny 10-17 a v sobotu 9-13 hodin. Těšíme se na Vaši návštěvu na adrese Přibice 500.

Strojírenská firma Kovolit, sídlící vedle vlakového nádraží v Modřicích, přijme fyzicky zdatné, zručné a spolehlivé pracovníky na pozice kovář-obsluha kovacích lisů a odlévač do kokilárny-obsluha licích strojů. U obou pozic se jedná práci v třísměnném provozu od pondělí do pátku a obě pozice jsou na zaučení. U pozice kovář nabízíme nástupní mzdu 30 00 Kč hrubého + příplatky, u pozice odlévač do kokilové slévárny nástupní mzdu 24 000 Kč hrubého + příplatky. Více informací k oběma pracovním pozicím a benefitům, které firma poskytuje, naleznete na www.kovolit.cz, v sekci Kariéra. Také nás můžete kontaktovat na telefonním čísle 606 740 713, případně osobně kterýkoliv pracovní den v 9:30 hod.

Drůbežárna Prace bude v sobotu 6. 5. v 8:15 hod. v Modřicích na nám. Svobody prodávat: mladé kuřice a kohouty, roční slepice, housata, brojlerová kuřata, krůty, káčata, husokačeny Mulard, krmivo pro drůbež a králíky a vitamínové doplňky. Dále bude vykupovat králičí kožky po 15 Kč/ks.

Sdružení kominíků a topenářů bude provádět v Modřicích v pátek 12. 5. požadované kontroly a čištění komínů za 450 Kč, čištění plynových kotlů za 450 Kč a revize kotlů na tuhá paliva za 1 100 Kč. Dále nabízí vložkování, frézování komínů a dodání krbových kamen i s montáží. Zájemci se mohou objednat telefonicky na telefonním čísle: 608 748 989.