Jste zde

Pravidelné hlášení 03.01.2022

Z důvodu nejisté epidemické situace nebudou letos chodit koledovat tříkráloví koledníci. Do pokladniček lze přispět od 3.1. do 16.1.2022. Jsou umístěny v: Obchodu s textilem u Havlátů na ul. Havlíčkova, Městském úřadě Modřice, Lékárně v Grand rezidenci na ul. Masarykova, Kostele Sv. Gotharda, Madlárně (cukrárně) na ul. Přízřenická od 7.1.2022. Přispět lze na účet Charity, DMS, online. Informace byly uveřejněny v modřickém zpravodaji č. 12/2021 a na webu města. 

Dne 9. ledna se v 16 hodin v kostele Sv. Gotharda koná koncert - Zastavení u jesliček s vánočními zpěvy. Účinkuje Smíšený pěvecký sbor města Modřice a hosté. Na programu budou části České mše vánoční J. J. Ryby v komorním provedení, koledy a vánoční zpěvy. Dodržujte prosím epidemická nařízení – dokončené očkování, prodělaná nemoc, po celou dobu mějte nasazený respirátor.

V úřední dny (pondělí a středa) jsou na radnici k vyzvednutí čipy na nádoby na odpad, které nejsou doposud označeny. Kdo nemá možnost si čip vyzvednout může kontaktovat p. Ventrubovou na tel. 774 007 710 a domluvit se na doručení čipu.