Jste zde

Pravidelné hášení 27.03.2017

Úklid místních komunikací v Modřicích bude probíhat 27. a 28. března. V lokalitě Bobrava potom 29. března. Respektujte prosím dopravní značení. Děkujeme  

86. komorní koncert "Antonín Dvořák a přátelé" Československé komorní duo se bude konat ve středu 29. března 2017 od 19 hodin ve velké zasedací místnosti radnice na nám. Svobody v Modřicích.

Dětský folklorní kroužek pořádá v neděli 2. dubna od 14 hodin Vítání jara v Modřicích. Sraz a zahájení je na nám. Svobody před radnicí, dále jde průvod po nové cyklostezce k mostu, kde je zakončení.

Město Modřice zve všechny děti 8. dubna od 15 hodin na dětský karneval do hotelu Gregor. Přijďte si užít odpoledne plné her a zábavy.

8. dubna od 9 hodin se koná v našem městě akce Ukliďme Česko. Sraz je v 9 hodin před radnicí. Občerstvení je zajištěno ve dvoře. Ve stejném termínu zve na akci své příznivce a kamarády i pionýrský oddíl Brabrouků.

Jedenáctý dobročinný bazárek na podporu Záchranné stanice dravců v Rajhradě proběhne v neděli 2. dubna 2017 od 14:00 do 18:00 hodin v rajhradské sokolovně. Příjem věcí se bude konat v rajhradské sokolovně v sobotu 1. dubna 2017 od 16:00 do 19:00 hodin. Do bazárku k prodeji je možné přinést: kuchyňské potřeby, bytové doplňky, módní doplňky, hračky, hry, ruční nářadí, sportovní potřeby, knížky, vlnu na pletení, vyšívací bavlnky, zbytky látek a jiné drobnosti.

Společnost IFE sídlící v Modřicích přijímá pracovníky do výroby a do skladu. IFE je německá strojírenská firma, která vyrábí dveře pro vlaky, tramvaje a metro do celého světa. Nabízí nadstandartní finanční ohodnocení od 20 000 korun měsíčně, bonusy a bohaté benefity. Nástup ihned. Více informací na telefonu: 724 140 140 a webových stránkách www.hrdinouvife.cz.  

Projekt Vzdělávání praxí propojuje zájemce o nové znalosti a firmy které nabízejí uplatnění na pracovním trhu. Účast v projektu není nijak zpoplatněna. Pro další informace navštivte stránky www.vzdelavanipraxi.cz nebo kontaktujte regionální manažerku Bc. Procházkovou, tel.: 778 439 737.