Jste zde

Mimořádné hlášení 11.05.2017

Město Modřice zve občany na 5. mimořádné veřejné zasedání Zastupitelstva města Modřic, které se bude konat v úterý 16. května v 18 hodin ve velké zasedací místnosti nad obřadní síní.  

Oznamujeme občanům, že v období od 9. května do 20. srpna se budou opravovat chodníky na ul. Komenského v trase od ul. Benešova po ul. Husova ve východní části. Dbejte prosím v tomto prostoru zvýšené opatrnosti.

Mateřská škola Modřice přijme uklízečku na zástup dlouhodobé pracovní neschopnosti. Nástup možný ihned. Pracovní doba 7:30 - 15:00 hodin. Bližší informace na tel. č.: 736 537 247 nebo přímo u ředitelky MŠ.        

Přednášku "Život na české vědecké polární stanici v Antarktidě" si můžete přijít poslechnout 14. 5. od 17 hodin na faru v Modřicích. Přednáší účastník letošní expedice do Antarktidy Lukáš Mareček. Vstup je zdarma.

Zavedená nákladní autodoprava THERMOSERVIS-TRANSPORT s.r.o. v Brně Chrlicích, zabývající se především přepravou sypkých materiálů, hledá do svého týmu nové kolegy na pozici: řidiče skupiny C a E, vedoucí řidiče, strojníky, mechaniky, svářeče a údržbáře nemovitostí. Více informací na telefonním čísle: 777 292 701 

Společnost ABB hledá do výroby v Brně na Vídeňské vhodné kandidáty a kandidátky na pozice: dělník ve výrobě a elektromechanik. Svůj životopis zašletele na adresu abb.prace@cz.abb.com nebo doručte osobně na infocentrum ABB, Vídeňská 117, Brno. 

Laboratoř synlab czech  s.r.o. se sídlem v Modřicích hledá řidiče k přepravě laboratorních vzorků. Jedná se o práci na dohodu o pracovní činnosti, pozice je vhodná hlavně pro důchodce, jelikož jde o zástupy za dovolené a nemoci stávajících řidičů. Více informací na telefonním čísle 734 788 526 - p. Ehrenberger.