Jste zde

Pravidelné hlášení - 30.1.2013

Tento pátek dne 1. února ve 20 hodin proběhne v sále hotelu Gregor již 15. Městský ples. Poslední volné vstupenky je možno zakoupit na recepci Městského úřadu u pí. Ventrubové. Všechny srdečně zve město Modřice a Kulturně školská komise.

Město Modřice zve všechny příznivce hudebních zážitků na 62. komorní koncert,na kterém bude soubor Ave Musica Brno prezentovat židovskou renesanční a barokní hudbu a zpěv ze 16. až 17. století, s využitím kopií dobových nástrojů, jako je loutna a viola da gamba. Účinkují Simona Holubcová, Marie Matyášková,Patrik Matyášek a Věra Mikulášková. Koncert se koná v sále na radnici ve středu 30. ledna v 19 hodin - vstupné je doborovolné.

Restaurace Cihelna, zve všechny děti a dospělé na dětský karneval, který se bude konat dne 8.února v 16:00 v areálu bývalé Modřické cihelny na ulici Brněnská 404, vstupné bude 30,- Kč a platí se na místě v restauraci.

Prosíme majitele tříbarevné kočky, kterou si odebrali na přelomu listopadu a prosince 2012 z útulku pro košky s názvem Azýlek dům u Ludmily ve Velkých Pavlovicích, aby se neprodleně přihlášili na recepci Městského úřadu nebo nás kontaktovali
na čísle: 736 160 060