Jste zde

Pravidelné hlášení 25.11.2013

Město Modřice a Kulturně školská komise Vás srdečně zvou na ROZSVÍCENÍ VÁNOČNÍHO STROMU, které proběhne v úterý 3. prosince v 17 hodin na náměstí Svobody. Program pro Vás připravili žáci základní, mateřské a umělecké školy. Rovněž Vám zazpívá Smíšený pěvecký sbor města Modřice.  

Úklidová firma přijme vedoucí denní směny pro obchodní centrum Modřice. Pracovní doba dva dny 7:30 - 22:00 hodin a dva dny volno. Tel: 602 472 592, email: cupková@bruco.cz

Střední zahradnická škola Rajhrad Vás srdečně zve na tradiční Vánoční výstavu vazačských a aranžérských prací s vánoční tématikou která se uskuteční v prostorách školy, Masarykova 198, Rajhrad od 11.12.-15.12.2013 a to každý den od 8-18 hodin, vstupné je dobrovolné.
Prodej vánoční vazby, pokojových květin a okrasných dřevin, prohlídka sbírkových a pěstitelských skleníků a pro zájemce ukázky aranžování a vánoční vazby.
Těšíme se na Vaši návštěvu.

E. On žádá vlastníky či uživatele nemovitostí o odstranění nebo ořez dřevin ohrožující bezpečný a spolehlivý provoz elektrického distribučního zařízení. Práce, při kterých by mohla být ohrožena bezpečnost osob, technický stav vedení nebo jeho provoz, může být prováděna pouze se souhlasem společnosti E.ON Česká republika. Odstranění a ořez dřevin prosíme proveďte v termínu do konce tohoto roku. Bližší informace Vám poskytneme na telefonním čísle 840 111 333.