Jste zde

Pravidelné hlášení 19.5.2014

 

Občané, kteří v letošním roce ještě neuzavřeli novou nájemní smlouvu na hrobové místo nechť se dostaví na městský úřad Modřice k paní Kateřině Habartové, tel: 725 011 334.

Upozorňujeme občany, že 23. a 24. května 2014 se uskuteční volby do Evropského parlamentu, pozor na změnu některých ulic a čísel popisných ve volebních okrscích. Podrobné informace naleznete na vývěsních tabulích města Modřice nebo v aktuálním čísle Zpravodaje města Modřice.

Příští sobotu 31. května se koná v areálu Pod kaštany oslava DNE DĚTÍ.  Začátek akce bude ve 13 hodin. Malí i velcí si mohou přijít zasoutěžit nebo se jen pobavit.

AUTO – PYTELA výkup starších vozů protihodnotou nového vozu z 5-ti letou zárukou „výhodné ceny 6-ti měsíčních vozů“. Kontakt na tel. čísle: 545219 124

Na městském úřadě probíhá výstava kreseb a koláží Tomáše Paufece s názvem Tváře – božské i pozemské. Výstava probíhá od dubna do konce června v prostorách Modřické radnice a koná se pod záštitou starosty města.

Nábytek Mikulík Vranovice přijme do pracovního poměru TRUHLÁŘE a POMOCNÉ DĚLNÍKY do výroby nábytku. Nabízíme, zázemí stabilního zaměstnavatele, zaměstnanecké benefity. Nástup možný ihned. Žádost o místo možno zaslat na e-mail: vyroba@nabytek-mikulik.cz Termín osobního pohovoru nutné předem dohodnout na tel: 774 908 168.