Jste zde

Pravidelné hlášení 12.5.2014

 

Vážení spoluobčané, nohejbalový oddíl Sokola Modřice ve spolupráci s městem Modřice pořádá dne 17. května Světový pohár mistrů v nohejbale. Této sportovní akce se zúčastní mistři z 10-ti zemí tří kontinentů. Zápasy ve skupinách proběhnou v brněnské hale VUT na ulici Technické a to od 8,30 hodin. Finálový blok zápasů pak bude od 16-ti hodin v hale Sokola Brno I na Kounicové ulici. Město Modřice vypravuje pro aktéry zápasů, ale i návštěvníky z Modřic autobusy, které ráno všechny odvezou na blok zápasů ve skupinách a po jeho skončení i na finálovou část. Poté zase zpět do Modřic.

Autobusy budou odjíždět v sobotu 17.5. od 7,00 hodin z náměstí Svobody. Případní zájemci o cestu se prosím hlaste na sekretariátu starosty města.

Občané, kteří v letošním roce ještě neuzavřeli novou nájemní smlouvu na hrobové místo nechť se dostaví na městský úřad Modřice k paní Kateřině Habartové, tel: 725 011 334.

Na městském úřadě probíhá výstava kreseb a koláží Tomáše Paufece s názvem Tváře – božské i pozemské. Výstava probíhá od dubna do konce června v prostorách Modřické radnice a koná se pod záštitou starosty města.

AUTO-PYTELA výkup starších vozů protihodnotou nového vozu z 5-ti letou zárukou „výhodné ceny 6-ti měsíčních vozů“. Kontakt 545 219 124.

"66. Pionýrský tábornický oddíl Brabrouci Modřice Vás zve na Kuličkiádu, která proběhne ve středu 14. 5. v 17.00 na škvárovém hřišti. Soutěžit můžou malý i velcí ve třech kategoriích. Přijďte si zahrát."

Kdo nalezl barevná rovnátka, ať prosím kontaktuje mobilní číslo: 603 360 335.

Nábytek Mikulík Vranovice přijme do pracovního poměru TRUHLÁŘE a POMOCNÉ DĚLNÍKY do výroby nábytku. Nabízíme, zázemí stabilního zaměstnavatele, zaměstnanecké benefity. Nástup možný ihned. Žádost o místo možno zaslat na e-mail: vyroba@nabytek-mikulik.cz Termín osobního pohovoru nutné předem dohodnout na tel: 774 908 168.