Jste zde

Pravidelné hlášení 11.6.2014

 

Občané, kteří v letošním roce ještě neuzavřeli novou nájemní smlouvu na hrobové místo nechť se dostaví na městský úřad Modřice k paní Kateřině Habartové, tel: 725 011 334.

Fotografie z vítání občánků si můžete vyzvednout na matrice u paní Sobotkové od dnešního dne.

Obec Rebešovice Vás všechny co nejsrdečněji zve na oslavy 840ti let od první písemné změny o Rebešovicích a 320ti let od postavení zámečku. Akce se koná v sobotu 14. června 2014 od 12 hodin a jsou na ni všichni srdečně zváni. Program oslav:
12:30 Slavnostní zahájení
12:45 Pokřtění knihy
13:00 Promítání videa ze starších dob
13:30 Návštěva obecního úřadu, knihovny, zámeckého sklepa, kaple sv. Doroty
14:00 Přistavení autobusu pro rodáky a starší spoluobčany – projížďka po Rebešovicích
15:30 Vysvěcení opravené poklony sv. Jana Nepomuckého
16:00 Dechová kapela Hovorané bude hrát k tanci a poslechu ve sportovním areálu
21:00 Taneční zábava se skupinou Hamrla boys

Město Modřice ve spolupráci se ZŠ Modřice připravilo pro všechny příznivce hudebních zážitků a folkloru 71. komorní koncert tentokrát jako Dětské folklorní setkání Modřice 2014 a to v sobotu 14. června od 15 hodin ve venkovním areálu ZŠ na Benešově ulici v Modřicích. Vstup zdarma.

Restaurace U Trávníčka na Brněnské ulici Vás srdečně zve tento pátek 13.6.2014 od 20 hodin na grilování s živou hudbou v podání Mirka Hamrli. Případné rezervace přímo v restauraci nebo na telefonním čísle 777 632 786. Těšíme se na Vaši návštěvu, kolektiv Restaurace U Trávníčka.

X-trim party dne 13.6.2014 od 17 hodin v areálu Pod kaštany Modřice. Přijďte se podívat na vystoupení všechny věkových kategorií a zároveň se pobavit a zatancovat si s taneční skupinou X-trim. K poslechu a tanci bude hrát DJ Kelča. Pro děti malování na obličej zdarma a pro dospělé grilované maso, klobásky, točené pivo od 20 hodin Oldies party pro všechny dospělé.

Nábytek MIKULÍK  Vranovice si dovoluje pozvat zákazníky na
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ  ve Vranovicích  v neděli 22.června. Zákazníci mohou využít mimořádnou 20% slevu na celý sortiment nábytku ,10% slevu na zboží v akci, doprovodný program s živou hudební show Finalisty soutěže česko slovensko má talent Pavla Helána ,  jehož součástí jsou taneční vystoupení, dětské soutěže, Sommelierská show, módní přehlídka SaXaLa FASHION,inspirace v líčení MARY KAY , vyhlídkové lety helikoptérou a vystoupení Kapely Kozlovka exkluzivně ve Vranovicích. Proběhne i slosování velké zákaznické soutěže o hodnotné ceny a poukaz na vyhlídkové lety. Pro děti jsou připraveny nafukovací atrakce, skluzavky, trampolína a dárky po celý den ZDARMA, to vše za doprovodu moderátora rádia Krokodýl Petra Holíka. K příjemně strávené neděli 22.června ve Vranovicích Vás na svůj Den otevřených dveří zve firma Nábytek Mikulík.