Jste zde

Mimořádné hlášení 19.9.2014

Dne 22. a 23. září proběhne blokové čištění komunikací města Modřice. Prosíme tímto občany, aby respektovali dopravní značení a umožnili plynulý úklid komunikací.
Děkujeme  

Na koncert Ukulele Troublemakers Vás zve Zahradnické centrum Brabec v Modřicích. Koncert se bude konat v pátek 19.9.2014 v 18:30 hodin v areálu Zahradnického centra Brabec v Modřicích i zde máte možnost zakoupit vstupenky. Kapela UKULELE TROUBLEMAKERS je recesistický rockový soubor hrající tradiční hity v netradičním provedení. Přijďte se pobavit s UKULELE TROUBLEMAKERS do Zahradnického centra Brabec v Modřicích.

SRPŠ při ZŠ Modřice spolu se SRPŠ při ZUŠ Ořechov si dovolují pozvat občany Modřic, v pátek dne
19. září 2014 do areálu Pod Kaštany, kde se bude konat 3. ročník „Podzimního festivalu dětského umění“ s názvem KAŠTÁNKOVÉ VESELÍ 2014.
Začátek je v 16.00 hodin a připravili jsme si pro Vás:
- vystoupení žáků ZUŠ Modřice, Ořechov a Syrovice spolu se žáky ZŠ Modřice
- soutěže s odměnou
- výtvarnou dílnu
- posezení kryté stany, které nám laskavě zapůjčilo vedení města Modřice
- občerstvení pro děti i dospělé připravené členkami spolku SRPŠ při ZŠ Modřice
- diskotéku a mnoho dalšího.

V případě velmi nepříznivého počasí se akce přesune do vestibulu ZŠ Modřice na ulici Benešova. 

V sobotu 27. 9. od 9 hodin se v Nymburku utkají modřičtí nohejbalisté v superfinále ligy nohejbalu o jubilejní 10. titul mistra republiky. Nohejbalový oddíl spolu s městem Modřice pořádá autobusový zájezd pro fanoušky. Instrukce k přihlášení najdete na plakátech vyvěšených na radnici, vývěskách města a také ve vybraných restauracích.
Neváhejte jet povzbudit naše modřické hráče v jejich boji o titul.